Šodien Karginu laulība vēl netika šķirta

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI/B.Koļesņikovs

Rīgas apgabaltiesa šodien neizskatīja «Parex bankas» prezidenta Valērija Kargina prasību par laulības šķiršanu un laulāto kopmantas sadali, aģentūru LETA informēja Rīgas apgabaltiesas Civillietu tiesu kolēģijas kancelejas vadītāja Inta Simakova.

Nākamā tiesas sēde šajā lietā paredzēta 16.februārī plkst. 14.00, informēja Simakova.

Jau ziņots, ka šī laulības šķiršanas lieta iepriekš tikusi raksturota kā viena no pēdējo un arī nākamo gadu desmitu vērienīgākajām laulības šķiršanas prāvām.

Valērijs un Tatjana Kargini tiek minēti kā Latvijas bagātākie cilvēki, kuru īpašumi tiek lēsti vairāk nekā 100 miljonu latu vērtībā.

Kargina 2003.gada oktobrī ar savulaik Latvijas miljonāru sarakstā minētā advokāta Andra Grūtupa biroju noslēdza līgumu par palīdzību varbūtējā laulības šķiršanas lietā.

Karginas advokāts Rinalds Bušs iepriekš tiesā sacīja, ka viņa nav gribējusi ar laulības šķiršanu saistītos jautājumus risināt tiesā, bet vērsusies pie Grūtupa kā pie profesionāļa un viņa biroja, lai šo jautājumu varētu atrisināt citādā veidā.

Grūtups, ņemot vērā viņa pieredzi, būtu varējis Valērijam Karginam «tēvišķīgi» ieskaidrot, ka labākais ceļš ir šos jautājumus atrisināt bez tiesas starpniecības, tiesā sacīja Bušs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu