Vēstnieks iegādājies Rīgas runču "ucināšanas abonementu"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

. Dānijas vēstnieks Pērs Karlsens sestdien, 3.decembrī, Rīgas starptautiskā sieviešu kluba organizētajā labdarības tirdziņā izsolē iegādājies Rīgas runču "ucināšanas abonementu", pastāstīja Rīgas mēra Nila Ušakova (SC) preses sekretāre Anna Kononova.

Šādu piedāvājumu izsolē kā pārsteigumu piedāvājis Ušakovs. Rātsnama kaķu "ucināšanas abonements" dod tiesības tā īpašniekam līdz nākamā gada 3.decembrim reizi nedēļā nākt uz Rīgas domi, lai ucinātu un mīļotu domes kaķus Muri un Kuzju.

Izsolē šo piedāvājumu par 80 latiem iegādājies Dānijas vēstnieks Pērs Karlsens, pastāstīja Kononova.

Kā ziņots, Rīgas domē sestdien norisinājās 15.Rīgas starptautiskā sieviešu kluba rīkotais labdarības tirdziņš, kas pulcēja ļoti daudz interesentu. Kopumā Ziemassvētku tirdziņā šogad piedalījās 25 valstu vēstniecības, kuru vidū bija gan Turcija, Japāna, Lietuva, Beļģija, gan arī Ukraina, Dānija un citas.

Ziemassvētku tirdziņā par dažādām cenām varēja iegādāties saldumus, grāmatas, adītus cimdus un zeķes, linu priekšautus un daudz ko citu.

Svētku tirdziņa izsolē varēja iegādāties pazīstamā mākslinieka Andreja Amlekoviča divas gleznas, Rīgas "Dinamo" hokeja kreklus ar paša Sanda Ozoliņa parakstu, kā arī biļetes uz spēlēm janvārī. Izsolē tika piedāvāts arī "LG" firmas televizors, "Blackberry" telefons un "Frey Willie" rotaslietas, kā arī unikāla iespēja kļūt par lidmašīnas "Boeing 737" pilotu - šādu piedzīvojumu piedāvās "airBaltic", lietojot lidošanas stimulatoru. Tāpat tika izsolīta iespēja iegādāties SPA piedāvājumus, izcilu restorānu apmeklējumus, uzturēšanos viesnīcā, biļetes uz operu, muzeja apmeklējumu, iepirkšanās atlaides un citas lietas.

Rīgas starptautiskais sieviešu klubs ir nevalstiska organizācija, ka dibināta 1991.gadā. Organizācijai ir oficiāli piešķirts labdarības statuss. Klubā darbojas 100 sievietes no vairāk nekā 30 valstīm, kuras iepazīst gan Latvijas kultūru, gan aktīvi piedalās labdarības projektos.

Rīgas starptautiskā sieviešu kluba rīkotajā labdarības tirdziņā tiek vākti ziedojumi organizācijām, kas Rīgā un citās Latvijas pilsētās sniedz atbalstu trūcīgajām ģimenēm un jaunajām māmiņām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu