17 miljoni potences preparātu iegādei GM!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pasaulē lielākais auto ražotājs — koncerns «General Motors» (GM) — paziņojis, ka ik gadu tērē 17 miljonus ASV dolāru medikamentiem, kas uzlabo potenci. Turklāt tādu preparātu kā «Viagra» un «Cialis» iepirkšana nenotiek slepenībā, bet oficiāli, ievērojot visus vajadzīgos nosacījumus.

Dzimumdzīves disfunkcijas ārstēšana par «General Motors» līdzekļiem pārrunāta līgumā ar arodbiedrību. Informāciju par šiem tēriņiem publiskojusi kāda ietekmīga «General Motors» vadības pārstāve — sieviete, kura vēlējusies pievērst sabiedrības uzmanību darbinieku nekaunībai un zaudējumiem, kas rodas koncernam.

Kopumā «General Motors» strādā 1,1 miljons darbinieku. Kopējā medicīnas apdrošināšanas summa ik gadu ir aptuveni 5,6 miljardi ASV dolāru. «General Motors» automobiļu pircējiem jāņem vērā, ka 1500 dolāri no samaksātās summas tiks novirzīti koncerna darbinieku veselības, arī seksuālās, uzturēšanai. Faktiski ikkatrs «Chevrolet» vai «Cadillac» pircējs personīgi koncerna darbiniekam pasniedz brīnumzālītes, kas palīdz laimīgam justies ne tikai viņam pašam, bet arī sievai vai mīļākajai.

«Ford» un «Chrysler» ražotāji atteikušies nosaukt, kādas summas tiek tērētas preparātu iegādei, kas «nepieciešamas noteikta dzīvesveida uzturēšanai», kā tas atzīmēts autoražotāju līgumā ar arodbiedrībām.

<em>www.gazeta.ru</em>

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu