Uma Tūrmane saņem ordeni

LETA/DPA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Amerikāņu aktrisei Umai Tūrmanei piešķirts augsts Francijas apbalvojums, ko viņai pasniedza Kannu kinofestivāla prezidents Žils Žakobs, pēdējā brīdī aizstājot kultūras ministru.

Tūrmanei, kura nodarbojas arī ar Luī Vitona luksusa preču reklamēšanu, nācās iepazīt Francijas diplomātiskās etiķetes īpatnības, jo kultūras ministrs Renē Dondjē de Vabrs otrdienas vakarā bija aizkavējies parlamentā.

«Saskaņā ar protokolu ministrs lūdza augstākā ranga klātesošo personu ar tādu pašu ordeni piešķirt godalgu,» skaidroja ministra pārstāvis.

Tūrmane sacīja, ka jūtas ļoti pagodināta par to, ka Mākslas un literatūras kavaliera ordeni viņai piešķīra Žakobs, kurš ir Mākslas un literatūras ordeņa un prestižā Goda leģiona ordeņa komandieris.

Filmas «Kill Bill» aktrise ieradās Parīzē, lai reklamētu savu jaunāko filmu «Prime», kuras režisors ir Bens Jangers un kurā piedalās arī Merila Strīpa.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu