Viņus sasildīs labu cilvēku sirds (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dabā pamazām iezogas rudens dzestrums, un arī dzīvnieki to saprot, uzaudzējot biezāku kažoku un meklējot cilvēkmīlestību. Tas jūtams arī Helmaņa ielā 5, kur dzīvnieku izolatorā minkas un suņuki tā vien tiecas pēc cilvēku mīļuma un siltas azotes. Varbūt varam palīdzēt kādam kļūt laimīgam, uzņemoties rūpes un atbildību par dzīvnieciņu?

Būrītī draudzīgi sadzīvo divi lieli kaķu dvīņi – melns brālis Lambordžīno ar māsu Bugati. Divus gadus vecie dzīvnieki ir ļoti graciozi, kopti, skaistu, spīdīgu kažoku. Līdz šim mitinājušies dzīvoklī, bet, kad saimniekiem kļuvis par šauru, nolēmuši mīluļus atdāvināt labiem cilvēkiem. Diez kur tādi mīt? Abi dzīvnieki ir sterilizēti. Lielā mājā vietas pietiktu gan brālim, gan māsai, jo ar savu skaistumu tie papildina viens otru un ir ļoti draudzīgi. Atsaucieties!

Skaista, kuplu asti un draudzīga ir šī skaistule. Tuvojoties ziemai, arī peles kāro apmesties kādā siltā virtuvē vai guļamistabā, bet kuram cilvēkam tas patiktu? Palīdzēt tikt galā ar pelēm var iesirmā, ļoti medīgā kaķu dāma.

Lieks saviem saimniekiem kļuvis šis skaistais runcis. Nu tam pienācis laiks meklēt jaunas mājas. Cēls, kopts un ieturēts ir siāmiešu jauktenis. Droši var teikt – pašlaik patversmē pats skaistākais un mīļākais. Izolatora darbinieki sola, ka runci varētu izoperēt, lai jaunie saimnieki to saņemtu sterilizētu. Interesējieties savlaicīgi!

Melnais kaķubērns ir viens no daudzajiem bēdubrāļiem, kas kļuvis lieks turīgiem cilvēkiem. Dzīvnieciņa atradēji stāsta, ka kaķēns izmests no lepnas automašīnas, turklāt cietsirdīgie vecāki to likuši izdarīt bērnam... Mazā kaķenīte gaida, cer, viņa ir pelnījusi nokļūt sirsnīgu cilvēku rokās.

Trīs mēnešus jaunā mincene ir īsta ūsu karaliene. Viņu skaistumā nevarēja pārspēt neviens izolatorā sastaptais runcis. Pelēksvītrainais kažociņš uz rudeni kļuvis mīksts, bet tas nespēs kaķīti sildīt tik ļoti, cik laba saimnieka sirds.

Šis pusgadu vecais kucēns atrasts vairākas dienas klaiņojam pa Lielo ielu. Ap kaklu suņukam bija tumša siksna. Kucēns ir gaišu galvas spalvu, melni sedlots, dzīvespriecīgs un vesels.

Rudi pelēkā kucīte atrasta klaiņojam Ozolniekos. Pēc dabas mierīga un draudzīga, bet, kad ir dusmīga vai uzmanīga, saspicē ausis un šķiet vēl skaistāka. Būtu labs sargs lauku mājā.

Apmēram divus gadus jaunā suņu meitenīte Maška ir ļoti aktīva, melna, īsām kājām, baltu astes galu un krūtiņām. Kucīte būs ļoti pateicīga cilvēkiem, kas uzņemsies par viņu rūpes un no sirds ļaus izjoņoties kādā lauku māju pagalmā.

Mazās trejmeitiņas vēl nav iepazinušas skarbo pasauli, ļoti dzīvespriecīgas un mīlestību alkstošas. Pieauguši suņuki nebūs lieli, jo to mamma ir taksīte. Ja vēlaties mīluli, ko paši gribat uzaudzināt, šīs meitenītes būs tieši laikā.

Arī šīs četras vilku jauktenītes alkst siltu māju un cilvēkmīlestības. Kucītes nav līdzīgas cita citai, bet katra ar savu rozīnīti. Suņukiem ir trīs mēneši.

18. maijā dzimusī suņu meitene ir dzīvespriecīga un mīlīga. Krātiņā skumst un žēli raud, bet, kad ierauga cilvēku, atplaukst cerībā, ka kāds viņu paņems.

Sirsniņa sāp arī šim bēdu sagrauztajam sunim, kas pasaulē nu kļuvis lieks. Lielais "lācis" klīdis pa Ozolniekiem, ir pelēkbrūns, lielām noļukušām ausīm. Ideāls sargs un ķēdes suns.

***

No sirds priecājamies par katru labo cilvēku, kurš spējis būt žēlsirdīgs, sniedzot pajumti kādam izolatora dzīvnieciņam un uzņemoties rūpes par viņu. Mēs labprāt iepazītos ar jums, uzklausītu stāstu, kā iedzīvojies jūsu četrkājainais draugs jaunajā mājā. Gaidīsim zvanus pa tālruni 63027534 (jautājiet Daci vai Edgaru).

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu