Zviedrijā medniece ar vienu šāvienu nogalina alni un slēpotāju (52)

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Zviedrijā medības izvērtušās traģēdijā, kad kāda sieviete - medniece ar vienu šāvienu nogalināja gan alni, gan tuvumā pagadījušos slēpotāju, ziņo newsru.com.

Incidents notika šajā nedēļas nogalē, 4.decembrī ap dienas vidu Zviedrijas ziemeļos.

Sieviete medībās bija devusies divatā ar vēl kādu citu mednieku. Uzzinot, ka šāviens nogalinājis arī kādu cilvēku, mednieki bija šokā.

Policija sākusi izmeklēšanu par notikušo. Medību eksperti un tiesībsargi norāda, ka šis ir ārkārtīgi rets gadījums - acīmredzot lode trāpījusi alnim, izgājusi cauri dzīvnieka miesai un turpinājusi lidojumu, trāpot tuvumā esošam slēpotājam. Lai gan medību laikā lode diezgan bieži iziet cauri medījumam, gadījumi, kad nogalināts cilvēks, līdz šim nav dzirdēti. Zviedrijas Medību asociācijā skaidro, ka viņiem ir informācija tikai par vairākiem gadījumiem, kad lode rikošetā trāpījusi mednieku līdzi paņemtajiem suņiem.

Nogalinātais ir 71 gadus vecs vīrietis.

Tiesībsargi norāda, ka notikušais jebkurā gadījumā ir mednieku vaina, jo viņiem pirms šaušanas ir jāpārliecinās, ka tuvumā nav cilvēku.

Komentāri (52)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu