Ņujorkā uzliesmojusi blakšu epidēmija (23)

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/nimbu

Ņujorkā neparasti lielos apmēros savairojušās blaktis. Cilvēkiem netīkamie kukaiņi savā varā pārņēmuši teātrus, restorānus, veikalus un daudzus mājokļus.

Blaktis nav pārāk bīstami kukaiņi, tomēr to kodieni cilvēkiem izraisa nepatīkamas sajūtas - koduma vietas nedaudz sāp un var stipri niezēt.

Raidsabiedrība BBC ziņo, ka saistībā ar plašo blakšu invāziju ASV lielākajā pilsētā sākusies īstena panika.

Pirms mēneša savu bezspēcību cīņā ar nepatīkamajām radībām bija spiesta oficiāli atzīt arī Apvienoto Nāciju Organizācija. Blaktis ANO galvenajā mītnē Ņujorkā saimnieko jau aptuveni gadu, un centieni tās pilnībā iznīdēt pagaidām bijuši nesekmīgi.

BBC ziņo, ka viena no vietām ANO ēkā, kur kaitēkļi atrasti, ir arī BBC studija. Raidsabiedrības pārstāvji ironiski norāda, ka darbinieku vidū uzreiz izcēlusies diskusija, kas būtu trakāk - tas, ka BBC studijā atrastas blaktis, vai tas, ka tāda mēroga raidsabiedrība kā BBC ziņotu par ko tādu saviem skatītājiem. Acīmredzot virsroku ņēma otrais viedoklis - kā nekā stāsts par blaktīm BBC studijā Ņujorkā nedēļas nogalē publicēts vietnē bbc.co.uk.

Komentāri (23)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu