"Nabaklab" vāks līdzekļus dzīvnieku patversmei "Līči"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.flickr.com

Šovakar klubā "Nabaklab" notiks dzīvnieku patversmei "Līči" veltīts labdarības koncerts "Izdari sirds darbu", kurā gūtie ienākumi tiks ziedoti šai dzīvnieku patversmei, informēja koncertu rīkotāju pārstāve Zita Norlinde.

Labdarības koncertā uzstāsies "M.ART.A", "Acid Rain", "Leystein", "Oranžās brīvdienas" un "AK 69", bet vakara gaitā par dejām rūpēsies dīdžejs Uldis Rudaks.

Koncerta "Izdari sirds darbu" galvenā ideja ir izcelt sirds darbu ne tikai kā dzīvnieku pieņemšanu savās gādīgajās mājās, bet arī vēlmi un iespējas līdzdarboties patversmē kā brīvprātīgajam.

Dzīvnieku patversmes "Līči" mērķi ir nodrošināt jebkuram dzīvniekam, kuram jebkādu iemeslu dēļ ilgstoši nevar atrast jaunu saimnieku, uzturēšanu to mūža garumā, izveidojot un uzturot dzīvnieku pansionātu, kā arī veicināt labvēlīgu attieksmi pret dzīvniekiem neatkarīgi no to sugas, vecuma un veselības stāvokļa, apzinoties dzīvnieku kā nozīmīgu vides sastāvdaļu, veicināt visas vides sakārtošanu, veidojot labvēlīgus dzīves apstākļus gan cilvēkiem, gan dzīvniekiem.

Labdarības koncerts "Nabaklab" sāksies plkst.22, ieejas maksa būs divi lati.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu