Palīdzēsim vecam draugam! (8)

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.flickr.com

Ziemassvētki nav aiz kalniem. Tie ir mīlestības, siltuma un maiguma svētki, kas piepilda mūsu dvēseli un padara ikdienas steigu nesvarīgu. Mums līdzās ir vēl kāds, kurš vēlētos Ziemassvētkos saņemt kaut ko pavisam, pavisam niecīgu, tomēr tik ļoti lielu un svarīgu, lai lūgtu palīdzību ikvienam, - tās ir siltas un gādīgas rokas!

Pozitivaszinas.lv kopā ar dzīvnieku patversmi "Dzīvnieku draugs" aicina - palīdzēsim vecam draugam! Tā ir sirsnīga un dvēseliska uzruna ikvienam, kurš spēj savā sirdī, ģimenē, mājā un azotē rast mīlestību pret suņiem, kuru liktenis nav bijis tik žēlīgs un vēlīgs.

Kā atzīst patversmes administratore Jevgenija Sundejeva, patversmē bieži nonāk gados veci suņi, kuru saimnieki ir miruši vai nespēj par tiem rūpēties. Diemžēl ir arī gadījumi, kad cilvēki nodod patversmē savu draugu tikai tāpēc, ka tas ir kļuvis vecs, tam ir ar vecumu saistītas veselības problēmas vai tas vienkārši ir kļuvis lieks. No vecvecākiem, vecākiem, radiem un draugiem nenorobežojamies tāpēc vien, ka tie kļūst vecāki, dažkārt vairs nespēj, nevēlas piedalīties visās ģimeniskās aktivitātēs vai arī, ja tiem ir paradumi vai veselības problēmas, kurus vairs nevar mainīt vai ietekmēt. Mēs viņus mīlam par dzīves pieredzi, mīlestību un palīdzību, kuru esam no viņiem saņēmuši.

Pozitivaszinas.lv vadītāja Līga Balode saka: "Šis ir tas laiks, kad mēs varam dalīties savā mīlestībā un gādībā ar mūsu četrkājainajiem draugiem, sniedzot tiem neaizmirstamu dāvanu - mājas! Ikviens, kuram ir iespēja, ir aicināts pievērst uzmanību aicinājumam, īpaši tāpēc, ka mēs spējam šiem suņiem nodrošināt pieklājīgas un mīlestības pilnas vecumdienas. Kopā mēs radīsim patiesi sirsnīgu Ziemassvētku dāvanu arī sev pašiem!"

2010.gadā patversmē "Dzīvnieku draugs" uzņemts 201 suns, uz jaunām mājām aizgājuši 172 suņi, t.sk., septiņus gadus vecā Parīze, astoņus gadus vecie Kriksis, Susis, Čombis, deviņus gadus vecie Džonijs un Fredis, desmit gadus vecā Blusa, 14 gadus vecie Maksis, Lilī un Kubuss. Šobrīd patversmē jaunus saimniekus gaida astoņus gadus vecie Marsels un Fērdžija, desmit gadus vecie Līza un Džims.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu