Vēstule manam mīļajam

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA - AFI

Mans mīļais! Katru rītu, atverot acis un ieraugot Tevi, es priecājos, ka tas esi tieši Tu, kas man blakus vēl guļ un drusku šņākuļo. Tik skaisti nešņākuļo neviens uz pasaules!

Tu pagriezies uz otriem sāniem. Es noglāstu silto vietu uz palaga, kur Tu tikko gulēji. Mans mīļākais cilvēciņš! Lūkojos Tavā pakausī ar miegā sabužinātiem matiem.


Tu — mans dvēseles draugs! Tiklīdz to iedomājos, manā sirdī sāk putot mīlestība un acīs sariešas laimes asaras. Asara norit un saslapina spilvenu.

 
Lūdzu, esi un paliec tāds, kāds Tu esi! To es lūdzos Tavam pakausim.
Es dievinu tās domas, kas rodas šai galvā! Es dievinu Tavas lūpas, kad tās smaida! Es dievinu to, kā Tu rauc pieri, kad dusmojies! Es dievinu Tavas rokas, kad tās uzgulst maniem pleciem samīļojot! Lūdzu, esi un paliec tāds, kāds Tu esi!


Man patīk rūpēties par Tevi. Man patīk, kā Tu rūpējies par mani. Man patīk Tava gudrība, kad es niķojos. Man patīk, kā Tu lūdz man padomu! Man patīk tās lietas, ar kurām Tu aizraujies! Un vēl man ļoti patīk Tev patikt!


Aiz laimes iešņukstos. Tu pagriezies pret mani un atver acis.


Labrīt Visu Mīlētāju rītā!


Labrīt, mans saldais mīļākais! Labrīt, mans vīrišķīgākais un gudrākais vīrieti! Nebrīnies, ka es te pinkšķu. Es vienkārši esmu ļoti laimīga! Pievelc mani sev cieši klāt. Tā mēs klausīsimies, kā pukst mūsu sirdis. Lielas sarkanas un pūkainas kā Valentīndienas spilventiņi.
Kā mums abiem ir paveicies — mēs iepazinām visīstāko mīlestību! Paldies mums!

Tava mīļotā


P. S. Visas izsaukuma zīmes šai vēstulē veltītas tikai un vienīgi TEV.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu