Repše savas daļas «Rāznas priedēs» pārdod par 1,5 miljoniem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Partijas «Jaunais laiks» līderis un bijušais aizsardzības ministrs Einars Repše par 1,5 miljoniem latu mēģina pārdot savu daļu no Rāznas ezera krastā novietotā atpūtas kompleksa «Rāznas priedes». Tā izdevumā «Kas jauns» raksta «Baltic Screen».

SIA «Vestabalt» īpašnieks Aldis Plaudis neslēpj, ka Repše izteicis piedāvājumu viņa kompānijai sameklēt pircēju šim biznesam. Pašam Plaudim gan tas neinteresējot, jo viņš netic, ka lauku tūrisms varētu izrādīties ienesīgs, teikts izdevumā.

Piedāvājums pārdot īpašumu ir spēkā jau kopš pērnā gada novembra, tomēr neviens interesents tā arī neesot parādījies.

Repšes biznesa partneris Donāts Vanags izdevumam atzinis, ka kompleksam noderētu investors, taču viņš ir pārliecināts, ka savu biznesu viņam tur izdosies attīstīt. «Viss atkarīgs no tā, kā mēs nostādīsim savu mārketinga stratēģiju,» uzskata Vanags. Iegādāties Repšes daļu gan nedomā arī viņš. Uzņēmējs iecerējis arī no apkārtnes ļaudīm īrēt zemes platības, lai arī apkārt attīstītu lauku tūrismu.

Repšem pieder 50% kapitāla daļu SIA «Rāznas priedes».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu