Noskaties dueta «U.K.» jauno videoklipu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dueta «U.K.» singls «Dievs» no rudenī iznākušā [s:11928] nokļuvis Latvijas radio stacijās, bet video klips TV ēterā, aktīvā rotācijā tas šobrīd redzams kanālā MVH.  [s:11929]

Rolands Ūdris par dziesmu un tās video saka: «Gan dziesmā, gan klipā «Dievs» tiek cilātas tēmas par to, ka Dieva ceļi, kaut neizdibināmi un bieži vien it kā tumsā vedoši, vienmēr vainagojas ar gaišām beigām - tieši ar to, kas tev paredzēts un vajadzīgs. Klipā galvenajā lomā filmējies mūzikas žurnālists Uldis Rudaks, kurš pats atzīst, ka spējis identificēties gan ar dziesmā apdziedāto vientuļnieku, kurš meklē dzīves siltumu, gan arī ar Dievu - to, kas visu redz, zina un tic.

Klips tika filmēts vilcienā Rīga - Tukums, bet meža ainas - pie Tukuma. Filmēšanas laikā nekas ekstra īpaši negaidīts nenotika, ja neskaita, ka gandrīz sadega pats Rudaks. Daudzi, kas klipu jau redzējuši jautā - kas tā par grāmatu, ko klipā lasa Rudaks? Tā nav Bībele, Korāns, Bhagavadgīta vai Tora, bet gan Alana Vatsa fundamentālais darbs par mirkļa lielumu – «Dao of Zen» - Ulda Rudaka mīļāko grāmata, jo bija svarīgi klipā parādīt patiesu interesi par lasīto, kā arī patiesu izmisumu par zaudēto, kas tika arī panākts.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu