Citplanētieši ar Zemes iedzīvotājiem stājas dzimumsakaros (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Pēc seksuāla sakara Stīvs ieguvis «marsiešu AIDS»...

Dzirdēti vairāki stāsti par cilvēku seksuāliem kontaktiem ar atnācējiem un pat par seksuālu varmācību no «saprāta brāļu» puses. Daži citplanētiešu invāzijas upuri atceras interesantas detaļas, kas saistītas ar «marsiešu mīlu». Arvien biežāk parādās fakti, ka citplanētieši nolaupījuši Zemes iedzīvotājus. Upuri ar neticamu precizitāti stāsta par laiku, ko pavadījuši kopā ar atnācējiem, kuri ar viņiem veikuši neizskaidrojamus eksperimentus.

Svešinieks iegūst amerikānieti Džeinu

Džeina Kita, kādas ASV tirdzniecības kompānijas kalpotāja, 1999. gada agrā novembra rītā gatavojās doties uz darbu. Pēkšņi viņa ieraudzīja, ka guļamistabas stūrī kāds stāv. Džeina nobijās un iekliedzās. Taču, kad nelūgtais ciemiņš no istabas tumšā stūra parādījās gaismā, jauniete no izbrīna vairs nespēja izdvest ne skaņas. Viņas acu priekšā stāvēja dīvaina, cilvēkam līdzīga būtne. Radījums bija neliela auguma ar cilvēka rokām un kājām, taču ar to visas līdzības ar ierasto Zemes iedzīvotāju beidzās.

Atnācēja ķermenis bija slapja asfalta krāsā, kurai piemita metālisks spīdums. Kakls bija samērā garš, tievs un, šķiet, ar piepūli turēja masīvo, olveidīgo galvu. Acu āboli bija melni un milzīgi, deguns sejas virsmā izcēlās pavisam knapi, bet mutes nebija vispār. Dīvainās būtnes skatiens nenovērsās no pārbiedētās sievietes. Džeinai gribējās bēgt, taču tā vietā viņa pakļāvās baisā ciemiņa gribai un lēnām apgūlās uz grīdas. Tālāk notika neticamais — meitene uz sevis sajuta dīvainā ciemiņa auksto miesu un saprata, ka ir iegūta. Džeina atceras, ka nav varējusi pretoties, kaut arī viņai no bailēm un pretīguma gribējies kliegt. Taču tajā pašā laikā viņa nevar teikt, ka sajutusi ko nepatīkamu: «Ja neredzētu viņa pretīgo fizionomiju, domātu, ka mīlējos ar pavisam normālu vīrieti.»

Džeina nevar precīzi pateikt, cik ilgu laiku turpinājies seksuālais kontakts ar svešinieku. Viņai šķitis, ka veselu mūžību. Dīvainais mīlnieks, pabeidzis «grēka darbu», aizgāja neatvadījies. Viņš izgaisa tajā pašā istabas stūrī, kurā parādījās.

Plaukstas ar četriem pirkstiem

Ar mājsaimnieci un divu bērnu māti Nensiju Miltonu notika ne mazāk dīvains atgadījums. 2000. gada februāra vēlā vakarā viņa atgriezās no viesībām un līdzās savai mājai ieraudzīja stāvošus tēlus. Sieviete iekliedzās, un netālu uzzibsnīja spilgta gaisma. Nensija uzskatīja sevi par glābtu, jo domāja, ka tā ir policija. Taču izrādījās, ka gaismu izstaro lodveida objekts, kas karājās aptuveni metra augstumā no zemes. Šajā brīdī Nensijai pietuvojās dīvainās būtnes.

Tās bija neliela auguma ar sudrabainu mirdzumu. Roku plaukstas, kurām bija četri pirksti, atradās zemāk par ceļiem. Viņu galvas atgādināja pieplacinātas bumbas, kas bija savienotas tieši ar ķermeni, jo kakla nebija vispār. Sejā bija saskatāmas lielas zaļas acis bez uzacīm un skropstām. Viens no atnācējiem ar roku pieskārās līdz nāvei pārbiedētajai sievietei. Šajā mirklī Nensija sajuta, ka vairs nebaidās no noslēpumainajiem radījumiem. Sadzirdējusi aicinājumu «Iesim ar mums!», sieviete nedomādama piekrita.

Man patika…

Nokļuvusi mirdzošās lodes, kura izrādījās citplanētiešu kosmosa kuģis, iekšienē, Nensija ar interesi visu aplūkoja. Telpai bija kvadrāta forma, līdz spoguļspīdumam nopulētas sienas, griesti un grīda, kuras centrā bija iezīmēts aplis ar neparastām rakstu zīmēm. Ziņkārības vadīta, sieviete piegāja tam tuvāk. Tajā brīdī apļa centrā grīda atvērās. Iluminatorā Nensija ieraudzīja kosmiskās nakts bezdibeni, zvaigznes un planētas, bet tālumā bija saskatāma neliela gaiši zila bumbiņa, kas ar katru mirkli kļuva arvien mazāka. Viņa bija pārliecināta, ka šī bumbiņa ir Zeme.

Divas būtnes, hipnotizējot Nensiju ar savām zaļajām acīm, lika viņai nogulties uz grīdas. Sieviete pakļāvās. «Atceros visu notikušo,» stāsta Nenesija, «taču nespēju noticēt, ka mīlējos ar citplanētiešiem! Tajā pašā laikā atceros visu. Pats dīvainākais ir tas, ka man pat patika tas mirklis.»

Pēc Nensijas vārdiem, citplanētiešu mīlēšanās ir atšķirīga no cilvēku dzimumakta. Sieviete apgalvo, ka viņas seksuālie partneri neatšķīrās ar emociju izpausmēm. «Viņi bija līdzīgi robotiem, kuriem jāizpilda norādītais uzdevums,» stāsta Nensija.

Kosmiskie mīlnieki sievieti nogādāja atpakaļ uz Zemes un atstāja pilsētiņas nomalē.

Divarpus metru liela sieviete

Jāatzīmē, ka šādi notikumi atgadās ne tikai ar daiļā dzimuma pārstāvēm. Cilvēces stiprais dzimums tāpat ir pakļauts stāties seksuālos sakaros ar starpplanētu piedzīvojumu meklētājām.

Kādas Anglijas dzertuves bārmenis Stīvs Vinfrīds paziņoja, ka 2000. gada 17. decembra nakti viņš pavadījis ar citplanētieti. Viņš stāsta: «Bija vēla nakts, apmeklētāju bārā nebija, un es nolēmu iestādi slēgt ciet. Pēkšņi uz ielas uzzibsnīja neparasti spilgta gaisma, un iedzertuves durvis atvērās, it kā tās būtu skārusi spēcīga vēja pūsma.» Jaunais vīrietis mēģināja tās aizslēgt, taču viņam tas neizdevās. Spēcīgs gaisa vilnis Stīvu notrieca no kājām un aizsvieda telpas iekšienē. Atsities pret bāra leti ar galvu, viņš uz laiku zaudēja samaņu. Kad atģidās, ieraudzīja bāra vidū stāvošu sievieti. Viņa bija aptuveni divarpus metru gara. Vinfrīds mēģināja piecelties, taču dīvainā viešņa noliecās pie viņa. Tad Stīvs ievēroja arī citas apmeklētājas dīvainības: pilnīgi baltu ādu, melnas apaļas acis bez skropstām un uzacīm, arī matu nebija.

Mīlēties ar Zemes sievietēm ir patīkamāk

Citplanētiete piespieda seju Stīva vaigam un pasmaidīja. Tajā brīdī vīrietis negaidīti nomierinājās un atkārtoja viņas žestu. Acīmredzot dīvainajai sievietei tas patika, jo viņa nolēma cilvēkam dāvināt savu mīlu. Svešiniece tūdaļ ķērās pie lietas, pret ko Stīvs neiebilda. Vēlāk viņš apgalvoja, ka nebija spējīgs pretoties un vispār bija neizpratnē par notiekošo. Tomēr Stīvs atzina, ka «jebkura Zemes sieviete ir simt reižu labāka par baltādaino citplanētieti».

Pēc šīs nakts Vinfrīda mugurā palika neizskaidrojami gaiši dzelteni apļi. Mediķi bija neizpratnē par šo zīmju izcelsmi. Skauģi un nelabvēļi uzskata, ka seksuālajā sakarā Stīvs ieguvis «marsiešu AIDS». Savukārt Vinfrīda draugi apgalvo, ka zaļos apļus citplanētiete atstājusi kā apliecinājumu savai mīlai.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu