Pinka neatvainosies par slavenību izsmiešanu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu popzvaigzne Pinka negrasās nevienam atvainoties par populāro slavenību izsmiešanu savas jaunās dziesmas «Stupid Girls» videoklipā, norādot, ka tādas slavenības, kā Perisa Hiltone un Džesika Simpsone iemūžina izklaides industrijas «neprātīgo patērētāju filozofiju» un demonstrē «milzīgu iecietības trūkumu pret dažādību un saprātu».

«Man vienalga. Man nekad nav bijušas problēmas ar to, ka mani kāds vēlas sadedzināt dzīvu manu uzskatu dēļ,» intervijā norādīja dziedātāja.

Savas jaunās dziesmas «Stupid Girls» klipā 26 gadus vecā dziedātāja parodē Džesikas Simpsones videoklipu dziesmai «These Boots Are Made For Walkin'», pasmejas par Perisas Hiltones seksa ieraksta skandālu, pazobojas par dziedātājas un aktrises Lindsijas Loenas biežajām autoavārijām un attēlo Mērijas Keitas Olsenas bohēmisko iepirkšanos.

«Tik daudz sievietes cīnās par mūsu neatkarību un mūsu vienlīdzību un lielākām mūsu tiesībām, un tad ierodas šīs meitenes un aizmēž visu mūsu progresu, un viņas propagandē šo nulles izmēra tēlu, kas ir nesasniedzams vidusmēra personai,» norādīja Pinka.

«Nevienai meitenei nav vajadzīgi iemesli uzskatīt, ka viņas krūtis nav pietiekoši lielas šīs neprātīgās jautājumus neuzdodošās patērēšanas dēļ. Pērc, pērc, pērc. Nedod savu ieguldījumu. Nedomā, tas nav seksīgi. Būt gudrai un seksīgai ir kā eļļa un ūdens. Tev ir jābūt muļķīgai, lai būtu pievilcīga.«

Hiltone intervijās izteikusies, ka Pinka, kuras pēdējais albums iznāca 2003.gada novembrī, vienkārši izmanto viņu un citas slavenības, lai popularizētu savu atgriešanos mūzikā. Uz ko Pinka intervijā atbildēja: «Nosauc to pa burtiem. Nosauc atgriešanās».

Pinkas jaunais albums «I'm No Dead» iznāks 4.aprīlī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu