Ļeontjevs riskē ar dzīvību

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Izrādās, 57 gadus vecajam krievu estrādes veterānam Valērijam Ļeontjevam patīk ekstremāla atpūta. Īpaši dziedātājs iecienījis peldēšanos vētras laikā okeānā. Reiz šāda aktīvā atpūta māksliniekam gandrīz maksāja dzīvību.

Ļeontjevs atvaļinājumu vienmēr pavada kopā ar sievu Ludmilu savā villā, kas atrodas okeāna krastā Maiami. Dziedātājs ir ļoti labs peldētājs un nodarbojas arī ar ekstrēmajiem ūdens sporta veidiem — sērfingu un vindsērfingu. Neraugoties uz pieklājīgo vecumu un veselības problēmām, Ļeontjevs, bieži riskējot ar dzīvību, dodas okeānā pat stipras vētras laikā. Reiz, kad spēcīgais vējš pārgalvīgo mākslinieku ienesa tālu okeānā, viņš gandrīz noslīka. Izmisīgi cīnoties ar viļņiem, tikai pēc divām stundām Ļeontjevs sasniedza krastu, kur nokrita no pārguruma. Laimīgā kārtā estrādes veterāns nenoslīka, bet mācību arī neguva, jo jau pēc divām dienām devās bangojošā okeānā, tikai šoreiz dziedātājs bija ļoti piesardzīgs. Par spīti lielajai mīlestībai pret okeānu, Jaungada atvaļinājumu Ļeontjevs šogad vēlējās pavadīt Izraēlā, taču pēdējā brīdī kā katru gadu aizbrauca pie sievas uz ASV. Mākslinieks joprojām atrodas Maiami, kur cenšas atmest smēķēšanu. «Otro un, cerams, pēdējo reizi mēģinu atmest smēķēšanu. Jau nedēļu esmu varonīgi noturējies nesmēķēdams, košļāju tādas pretīgas košļenes, no kurām ne tikai smēķēt, pat dzīvot negribas. Arī sieva mani atbalsta, kompānijas pēc arī nesmēķē,» stāsta Ļeontjevs. Arī alkoholam dziedātājs klāt neskaras, jo, pēc mākslinieka vārdiem, atvaļinājuma otro daļu jāpavada sportojot, nevis «plostojot».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu