Kāpēc sievietēm patīk vīriešu striptīzs?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reinis Oliņš

Hm, tiešām, kāpēc? Kāpēc vecmeitu ballītēs tiek aicināti striptīza dejotāji? Kāpēc tik daudzskaitlīgi tiek apmeklēts pasākums tikai sievietēm — Chipanddale šovs?

Pavisam nevainīgi apjautājot sievietes, vai viņas uzbudina karameļsaldie jaunekļi uz skatuves vai vecmeitu ballītē, saņēmu atbildi — it nemaz. Smuki jau esot, bet tā, lai aizskartu kādu uzbudinošo stīgu, gan neesot. Drīzāk nākot smiekli, kad smukulītis staipās, un viņa «smukums» piesegts ar mazmazītiņu lupatiņu…

Savukārt vīrieši, visi kā viens no apjautajiem, protams, atzinās — nolūkošanās kailo meiču dejās viņos rosinot veselīgu seksuālo apetīti un radošu potenciālu. No kā izriet nepārprotams secinājums, vīriešu un sieviešu vizuālie seksualitāti rosinošie faktori krietni atšķiras.

Tad kāpēc tomēr, piemēram, Savienotajās Valstīs vīriešu striptīza klubi nav nemaz tik reti sastopama parādība? Varbūt atbilde meklējama Losandželosas lielākā vīriešu striptīzkluba veiktajā anonīmajā aptaujā. Izrādās 60% šī kluba apmeklētājas pašas ir stripīzdejotājas, kas nu ar prieku noskatās, kā veči «krata pakaļas» viņu priekšā, kamēr tās atpūšas. Sak’ dancojat tagad jūs!

Tad varbūt pie vainas būtu līdztiesības meklējumi? Ja jau veču priekšā jādejo un viņi par to maksā ne mazo naudu, lai tie veči arī danco mūsu priekšā, šūpojot «debesu zvanus»… Man tas krietni vien izskatās pēc pārprastas līdztiesības.

Nu labi, lai tās amerikānietes vārās savā sulā. Kā tad ir ar latvietēm? Es vēlreiz sev bargi pajautāju, kā tad ir — patīk vai nepatīk redzēt vīriešu striptīzu? Tik salds kā «čipendeiliem» mani galīgi neaizkustina. Tāpat manī raisa smieklu konvulsijas nevarīgie priekšnesumi, kurus sniedz privāti izsaucamie dejotāji.

Toties reiz kādā pasākumā man nācās noskatīties kā puiši pilnīgi spontāni uzleca uz bāra letes un sāka izģērbties. Jāteic, tas bija pats labākais priekšnesums ar vīriešu izģērbšanos, kādu vien esmu redzējusi. Un pat ne novilktie apģērbu gabali bija galvenais. Galvenais bija draiskā gaisotne, kura valdīja šā priekšnesuma laikā.

Un vēlreiz. Kāpēc sievietēm patīk vīriešu striptīzs? Nezinu, kā citām, man — tāpēc, ka tas rosina kāri uz nedarbiem. Bet šī draiskā noskaņa rodas tikai tad, ja priekšnesums tiek pasniegts azartiski.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu