<i>Tatuškai</i> draud ar miliciju

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Grupas «t.A.T.u.» soliste Ļena Katina pēc izskata ir klusa, kautrīga un pieklājīga meitene. Taču tieši viņa ir tā, kas savā dzīvoklī rīko skaļas ballītes, tā traucējot kaimiņu mieru.

Nokārtojusi sesiju, tatuška atpūtās no sirds. Kopā ar draugu Anatoliju meitene papriecājās godam: klausījās mūziku pilnā skaļumā un visādi citādi trokšņoja. Satracinātie kaimiņi neizturēja un klauvēja pie Ļenas durvīm. Viņi pieprasīja, lai mūzika tiktu izslēgta, un atpūsties gribošajam pārītim piedraudēja ar iecirkņa milicijas inspektora izsaukšanu. Katina bija spiesta pakļauties kaimiņu prasībām.

Nākamajā rītā pie Ļenas atkal ieradās kaimiņi un sacīja: ja viņa vēl kaut reizi pārkāps sabiedriskās kārtības noteikumus, ar viņu skaidrosies milicija. Protams, dziedātāja nevēlas strīdēties ar kārtību sargājošajām iestādēm, tāpēc nu savā dzīvoklī gatavojas uzstādīt papildu skaņu izolāciju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu