«Cosmos» aizlidojuši... uz Ameriku

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Atsaucoties Latvijas vēstniecības Amerikā un ASV - Baltijas fonda aicinājumam, vokālās grupas «Cosmos» dalībnieki, kopā ar Latvijas Valsts prezidenti Vairu Vīķi - Freibergu devušies uz Vašingtonu, lai piedalītos Latvijas vēstniecības jaunās ēkas atklāšanā.

«Cosmos» piedalīsies arī ASV-Baltijas fonda rīkotajā pieņemšanā par godu Baltijas valstu neatkarības 15. gadskārtai.

Abos pasākumos Cosmos uzstāsies ar nelielu koncertprogrammu, dziedot gan Latvijas un ASV himnas, kā arī šo un to no latviešu un arī amerikāņu populārās mūzikas. «Arī kad mēs visi bijām maziņi kora puikas, mēs braucām uz Ameriku rādīt kā latvieši prot dziedāt, un, pilnīgi neliekuļojot, mēs arī tagad uztveram par savu mazo misiju parādīt Amerikas senatoriem un biznesmeņiem, uz ko mēs, mazā tautiņa, esam spējīgi,» uzsver Jānis Šipkēvics. «Un lai arī šī ir Bobija Makferina, «Take 6» un «Billie Jean» dzimtene, mēs sevi kaunā neatstāsim,» papildina Reinis Sējāns.

Laikā starp nopietnajiem darbiem grupas dalībnieki nolēmuši arī nedaudz atpūsties, apmeklējot arī kādu NBA basketbola spēli, kā arī grupas «Coldplay» koncertu, kas 2. martā notiks Vašingtonā.

Uzreiz pēc atgriešanās no ASV, «Cosmos» dosies koncertu sērijā pa Igaunijas koncertzālēm, 11. martā, atgriežoties Ventspilī uz «Eirovīzijas» dziesmu konkursa Latvijas finālu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu