Domburam jauna blondīne

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI/T.Kalniņš

LTV raidījuma «Kas notiek Latvijā» vadītājs Jānis Domburs pēdējā laikā vairākkārt manīts kādas gaišmatainas sievietes sabiedrībā, raksta žurnāls «Privātā Dzīve».

Pirms pāris nedēļām, intervijā žurnālam «Vakara Ziņas», uz jautājumu, «vai tev pie sāniem ir otra sirsniņa?», Domburs atbildēja: «Sirsniņa nav pie sāniem, tā ir citā ķermeņa daļā. Jautājums, vai šobrīd esmu viens, ir jāskata no tā viedokļa, proti, kā mēs uztveram dzīvi. Es piekrītu viedoklim un arī esmu par to personīgi pārliecinājies, ka radošam cilvēkam vajadzīga pietiekami liela vientulības porcija. Līdz ar to tās attiecības, kas ir man, neietilpst tajā kategorijā, kādas ir citiem, — katru dienu kopā no rīta līdz vakaram, kopā visos pasākumos.»

«PDz» atceras, ka pirms pieciem gadiem Jānis Domburs atklājis, ka vienmēr gribējis atrast gudras blondīnes. Pirms pāris nedēļām, atbildot uz «VZ» novērojumu par to, ka par savām palīdzēm viņš pārsvarā izvēlas blondīnes, Domburs paziņoja: «Blondīnes? Absolūti ne, matu krāsai ar to nav nekāda sakara. Arī personīgi meitenes neizvēlos pēc matu krāsas. Sievietes nav nekustamais īpašums, ko var novērtēt pēc noteiktiem kritērijiem.»

Jebkurā gadījumā savas attiecības ar jauno, noslēpumaino gaišmati Domburs nekomentē. Žurnālam «Privātā Dzīve» Jānis atteicis: «Konsekventi ievērošu principu neko nekomentēt. Esmu da figa izkomentējies. Pietiek!»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu