Šāronai Stounai patīk striptīzs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Pati seksīgākā kinozvaigzne Balzaka sievietes vecumā — aktrise Šārona Stouna — nolēmusi iepriecināt savus pielūdzējus. Viņa piekritusi filmēties kaila.

Aktrise nav atteikusies no piedalīšanās pikantajās ainās filmā «Basic Instinct 2» un apgalvo, ka esot gatava Ievas kostīmā parādīties arī citās filmās. «Ja loma to pieprasa, tad es esmu tam gatava,» izteikusies Stouna.

Taču 47 gadus vecā aktrise paliek pie saviem uzskatiem, ka nekad neļaus kino industrijas bosiem kaut kādā veidā koriģēt tos viņas sievišķīgos daiļumus, ko aktrise atsegs filmēšanās laikā. «Es uzreiz saku, ka būšu tāda, kāda esmu — dabīga. Es nekad nevērsīšos pie plastikas ķirurgiem pēc palīdzības, un arī šādā veidā netaisos savu figūru uzlabot. Es esmu es, un manā izskatā nav nekas peļams.» Jāteic, ka Stouna filmējoties nekad neizmanto dublieru pakalpojumus un labprāt demonstrē savus sievišķīgos apaļumus.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu