Eksfabrikants <i>Flame</i> šķiras no sievas

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Vakara ziņas»

Grupas «Busy bee» līderis Flame šķiras no sievas un izbauda jaunas iemīlēšanās stadiju.

Kādreizējais «Talantu fabrikas» dalībnieks un grupas «Busy bee» līderis Flame jeb Atis Zviedris (23) jau kādu laiku dzīvo šķirti no sievas Lauras un četrgadīgā dēla Riharda. Nu viņš mitinās īrētā dzīvoklī, priekšroku dodot muzicēšanai un jaunai draudzenei. Juridiski šķiršanās no Lauras vēl nav nokārtota — papīru darīšanas atstātas mūziķa ziņā. Flame neslēpj, ka ģimenes nesaskaņu cēlonis bijusi viņa nenobriedusī domāšana (abi apprecējās pirms pieciem gadiem), vēlme veidot mūziķa karjeru un visu laiku veltīt tai, mazāk domājot par ģimeni.

«Laura ir īsts ģimenes cilvēks, bet es tāds nespēju būt. Vismaz pagaidām,» «Vakara Ziņām» stāsta Flame. Bieži abi ar sievu nav spējuši izrunāties un daudz ko turējuši pie sevis, un tas viņus tikai atsvešinājis. Vai nākotnē šajās attiecībās varētu kas mainīties? Maz ticams, jo drīz pēc aiziešanas no sievas un pārcelšanās uz īrētu mitekli Rīgas centrā viņš iepazinies ar citu sievieti, un attiecības ar viņu patlaban raksturo kā ideālas. Flame gan neprognozē, vai tās būs ilgstošas un nopietnas, jo patlaban svarīgākais esot nostāties uz savām kājām un pilnībā nodoties mūzikai. «Esmu pirmajā iemīlēšanās stadijā un skaidri apzinos, kas ar mums notiek,» skaidro mūziķis. Turklāt pret laulību viņš turpmāk izturēšoties krietni piesardzīgāk jau reiz neizdevušās ģimenes dzīves dēļ.

Jautāts par attiecībām ar dēlu, Flame ir pārliecināts, ka nekādu problēmu nebūs. Puika, protams, paliks kopā ar mammu un netiks raustīts no vienas vietas uz citu, bet tas tēvam un dēlam neliegs kopā pavadīt brīvos brīžus vismaz reizi nedēļā. «Šajā ziņā nekas daudz nav mainījies, jo arī pirms šķiršanās dažkārt ar Rihardu tikāmies tikai vēlu vakaros. Esam priecīgi, viens otru redzot, izrunājamies par piedzīvoto, un tā tas būs arī turpmāk,» ir pārliecināts Flame.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu