Aprīlī notiks Harija Vītoliņa atvadu spēle

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgas Sporta pilī 7.aprīlī notiks bijušā Latvijas hokeja izlases kapteiņa Harija Vītoliņa atvadu spēle, vēsta interneta lapa «sportsnews.lv».

Viens no Latvijas izlases treneriem XX Ziemas olimpiskajās spēlēs savā atvadu mačā laukumā dosies vienā komandā ar citiem bijušajiem valstsvienības hokejistiem, kuru vidū būs arī Artūrs Irbe, Aleksandrs Beļavskis, Oļegs Znaroks, Normunds Sējējs, Andrejs Maticins. Šī komanda mērosies spēkiem ar Latvijas izlases kandidātiem, kas gatavosies maijā Rīgā paredzētajam pasaules čempionātam.

37 gadus vecais Vītoliņš Latvijas izlases rindās aizvadījis 110 mačus, gūstot 87 rezultativitātes punktus.

Savā karjerā uzbrucējs ir aizvadījis astoņas spēles Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Vinipegas «Jets» rindās, pie rezultativitātes punktiem gan netiekot. Viņš turklāt NHL ir draftēts divas reizes - 1988.gadā viņu jauno spēlētāju draftā izvēlējās Monreālas «Canadiens», bet piecus gadus vēlāk - «Jets».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu