Uma Tūrmane atkal brīva

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Holivudas skaistule Uma Tūrmane un viesnīcas īpašnieks Andrē Balazs pēc divus gadus ilgām attiecībām ir izšķīrušies, vēsta «imdb.com».

35 gadus vecā filmas «Kill Bill» zvaigzne un 48 gadus vecais nekustamo īpašumu magnāts sāka tikties 2003. gada decembrī, četrus mēnešus pēc aktrises šķiršanās no bijušā vīra Ītana Houka.

Pēc tam kad Tūrmane svētdien viena pati ieradās uz «Oskara» balvu pasniegšanas ceremoniju, aktrise apstiprināja baumas, ka viņa atkal ir viena. «Diemžēl tā ir taisnība, bet mēs joprojām esam tuvi draugi,» viņa pavēstīja «New York Post».

Savukārt vēl janvārī Tūrmane intervijās jūsmoja par Balazu, sakot: «Visi pastāvīgi saka, ka atkārtoti atsāktas attiecības nav laba ideja un tās neizdodas. Bet manas pārsteidzošā kārtā izdodas.»

Tūrmanei ir divi bērni Maja un Roans no sešus gadus ilgās laulības ar Houku, bet pirms tam viņa bija precējusies ar aktieri Geriju Oldmenu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu