Ozoliņš aizmainīts uz Ņujorkas «Rangers»

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ZZ1

NHL kluba Ņujorkas «Rangers» prezidents Glens Saters paziņoja, ka klubs ieguvis tiesības uz līdzšinējo Anaheimas «Mighty Ducks» aizsargu Sandi Ozoliņu, apmaiņā iegūstot trešās kārtas drafta tiesības 2006. gadā.

NHL 13 sezonas nospēlējušais veterāns nokļuvis savā sestajā klubā. Ozoliņš pirmās spēles NHL aizvadīja Sanhosē «Sharks», pēcāk Kolorado «Avalanche», Karolīnas «Hurricanes», Floridas «Panthers» un Anaheimas «Mighty Ducks». Sezonas gaitā Ozoliņš papildinājis zvaigžņoto Ņujorkas «Rangers» vienību.

Jāatzīmē, kā pēdējās sezonas gaitā Sandis Anaheimā aizvadīja vien 17 spēles, jo vairākkārt ieguva traumas, kā arī iestājās NHL atkarību ārstēšanas programmā. Tomēr pēc atgriešanās hokejā Turīnas olimpiskajās spēlēs Latvijas izlases rindā Ozoliņš demonstrējis lielisku sniegumu.

Ozoliņam ir līgums uz visu nākamo sezonu par kopējo summu 2,75 miljoni ASV dollāru. Viens no Ozoliņa pamat uzdevumiem jaunajā klubā būs rezultativitātes palielināšana un palīdzēšana skaitliskajā vairākumā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu