«Rangers» Ozoliņu noskatīja Turīnā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

ASV presē izskanējuši komentāri pēc vakardienas darījuma, kura rezultātā Sandis Ozoliņš nokļuva Ņujorkas «Rangers».

Kā informē «Rangers» kluba prezidents un ģenerālmenedžeris Glens Saters, lēmumu lielā mērā ietekmēja Ozoliņa sniegums Turīnas olimpiskajās spēlēs, kur Ozoliņš bija starp turnīra rezultatīvākajiem aizsargiem - 4 (1+3) punkti.

Olimpiskās spēles klātnienē vērojuši vien piecu NHL klubu ģenerālmenedžeri, tostarp Saters.

«Viņš bija lieliskā formā. Neizskatās, ka būtu redzamas ceļa traumas sekas,» sacīja Saters. Tāpat «Rangers» vadības galva norādīja, ka uztraukumam par Ozoliņa spējām pēc iestāšanās NHL atkarību ārstēšanas programmā nav pamata.

«Viņš tika pārbaudīts jau olimpiskajās spēlēs un domāju, ka ir ticis galā ar tām problēmām. Mēs esam laimīgi, ka ieguvām šo hokejistu un nemaz tik daudz neatdevām par šo darījumu.«

Lai arī darījumā ar Aneheimu «Rangers» atdeva vienīgi trešās kārtas NHL drafta tiesības, faktiski sanāca teju trīspusējs darījums. Dienu iepriekš «Rangers» uz Sanhosē aizmainīja Somijas uzbrucēju Villi Nieminenu apmaiņā pret Sanhosē 3. kātas NHL drafta tiesībām. Un tieši šīs tiesības arī tika izmantotas darījumā ar Ozoliņu īsi pirms NHL darījumu beigu termiņa.

«Ozoliņš ir viens no tiem hokejistiem, kādu nav daudz spēlētāju tirgū. Viņš var atdot labu pirmo piespēli, pats mest, ļoti labi pārredz laukumu.«

Tāpat tiek uzsvērts, ka Ozoliņš noteikti pastiprinās «Rangers» komandas vienu no vājajiem punktiem - vairākumu realizāciju, kas līdz šim nav bijusi teicama.

«Mums šosezon ir salīdzinoši laba sezona un tamdēļ svarīgi ir veikt zināmu «ķīmiju»,» saka Saters.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu