Semjonovs gūst vārtus, Tambijevam sezona beigusies

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Zviedrijas kvalifikācijas turnīrā par iekļūšanu Elites līgā otro uzvaru izcīnīja Malmes IF «Redhawks» un Aleksandrs Semjonovs spēlē atzīmējās ar vārtu guvumu. Tikmēr vakar Šveicē sezona beigusies Leonīdam Tambijevam.

Zviedrija
Zviedrijas kvalifikācijas turnīrā par iekļūšanu Elites līgā arī otrajā spēlē sekmējās Malmes IF «Redhawks», kas 9:2 sagrāva «Bofors» IK. Uzvarētājiem ar vārtu guvumu atzīmējās Aleksandrs Semjonovs, kura kontā arī divas soda minūtes.

Šveice
Šveices A-līga no ceturtdaļfināla cīņām izstājusies EHC «Basel» vienība, kas piektajā sērijas spēlē 2:3 zaudēja HC «Davos». Pirmo un vienīgo reizi izslēgšanas spēlēs sastāvā tika iekļauts Leonīds Tambijevs, kurš atzīmējās ar rezultatīvu piespēli. Arī spēļu sērijā 4-1 pārāki bija davosieši un iekļuva pusfinālā.

Leonīds Tambijevs Šveicē regulārajā sezonā 21 spēli nospēlēja A-līgas klubā EHC «Basel», kurās gūti 14 (3+11) rezultativitātes punkti un 24 soda minūtes. Tāpat trīs spēles nospēlētas B-līgas klubā EHC «Olten», kur trīs spēlēs gūti 3 (2+1) rezultativitātes punkti.

Vācija
Vācijas DEL līgas otrajā ceturtdaļfināla spēlē neveicās Herberta Vasiļjeva pārstāvētajai Krēfeldes «Pinguine» vienībai, kas otrajā sērijas spēlē 1:6 kapitulēja Berlīnes «Eisbären».

Zaudētāju rindās Vasiļjevs izcēlās ar divām soda minūtēm. Spēļu sērijā šobrīd neizšķirts 1-1.

Lielbritānija
Lielbritānijā sākušās izslēgšanas spēles. EIHL turnīrā Besingstokas «Bison» ierindojās priekšpēdējā septītajā vietā. Regulārās sezonas visos turnīros kopā Edijs Brahmanis nopelnīja 21 (13+8) rezultativitātes punktus, kas ir septītais rādītājs komandā.

Izslēgšanas spēļu turnīra pirmajā kārtā «Besingstokas hokejisti 2:4 zaudēja Šefildas «Steelers». Viens precīzs metiens Edija Brahmaņa kontā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu