Jurim Štālam vārti un rezultatīva piespēle

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rezultatīvu spēli Šarlotes «Checkers» sastāvā izvadījis Juris Štāls. Viņš vispirms pirmajā periodā izdarīja rezultatīvu piespēli, bet trešajā trešdaļā guva vārtus. Rezultatīvas piespēles arī Laurim Dārziņam, Artūram Kupakam un Jēkabam Rēdliham

AHL
Spēles papildlaikā zaudējumu ar 1:2 piedzīvoja Albanī «River Rats». Viņi atzina Sirakūzas «Crunch» pārākumu. Krišjānis Rēdlihs rezultativitāte punktus neguva un nopelnīja neitrālu lietderības koeficentu.

ECHL
Šarlotes «Checkers» pēc spēles metienu sērijā uzvarēja Kolumbijas «Inferno» 4:3. Spēles pārsvars tomēr piederēja «Inferno». Metienu attiecība 44:23 «Inferno» labā. Tomēr pirmajā periodā vadībā izvirzījās «Checkers». Vienpadsmitajā minūtē Juris Štāls rezultatīvi piespēlēja Daniellam Sparre, kurš Šarlotes labā guva pirmos vārtus.

Otrajā periodā komandas apmainījās ar vārtus guvumiem. Četrdesmit piektajā minūtē Juris Štāls «Checkers» labā guva trešos vārtus, izvirzot vadībā ar 3:1. Diemžēl līdz spēles beigām «Inferno» rezultātu izlīdzināja. Tomēr pēc spēles metienos veiksmīgāka bija Šarlotes komanda uz izcīnīja uzvaru.

Šarlotes «Checkers» 61 spēlē ir izcīnījusi 61 punktu un Amerikas konferences atrodas devītajā vietā, no astotās vietas īpašniekiem Dienvidkarolīnas «Stingrays» atpaliekot trīs punktus.

CHL
Neveiksmīgu spēli aizvadīja Artūra Kupaka pārstāvētā Tulsas «Oilers». Viņi ar 2:5 piekāpās Austinas «Ice Bats». Pirmajā periodā tomēr Tulsa izvirzījās vadībā ar 2:1, tomēr spēles turpinājumā atzina «Ice Bats» pārākumu. Artūrs Kupaks trešajā minūtē izdarīja rezultatīvu piespēli, kad «Oilers» guva pirmos vārtus.

Artūrs Kupaks Tulsas «Oilers» sastāvā ir aizvadījis astoņas spēlēs un guvis 2 (0+2) rezultativitātes punktus, izdarījis septiņus metienus. Viņa lietderības koeficents -5.

WHL
Zaudējumu cieta arī Laura Dārziņa pārstāvētā Kelonas «Rockets». Viņi ar 2:3 piekāpās Vankuveras «Giants». Lauris Dārziņš rezultatīvi asistēja abos «Rockets» vārtu guvumos, kad viņi izmantoja skaitlisko vairākumu.

NCAA
Bostonas Universitātes «Terries» ar 9:2 sagrāva Ņūhempšīras «Wild Cats». Vienpadsmitajā minūtē rezultatīvu piespēli izdarīja Jēkabs Rēdlihs, kad «Terriers» guva otros vārtus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu