Jaunā un skaistā <i>Jenny May</i> kļūs vēl skaistāka

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

«Eirovīzijas» dziesmu konkursa 3. vietas ieguvēja jaunā un talantīgā dziedātāja Jenny May gan pirms, gan pēc lielā konkursa uz savas ādas izjūt neskaitāmus plašsaziņas līdzekļu un sabiedrības uzmanības apliecinājumus.

Pagājušajā nedēļā par lielisko startu dziesmu konkursā nedēļā Jenny May saņēma sievišķīgu dāvanu no kāda jauna skaistumkopšanas salona. Salona darbinieki dziedātājai izteica vilinošu piedāvājumu, no kura viņa nespēja atteikties - proti, viņi apņēmās veselu gadu rūpēties par jaunās un skaistās dziedātājas izskatu, gatavojoties koncertiem. Sarunā ar «Apollo» Jenny May menedžeris Agris Semēvics pastāstīja, ka līdz šim par dziedātājas izskatu - frizūru, grimu u.c. - esot rūpējušies paši saviem spēkiem, un šāds piedāvājums esot patīkami pārsteidzis.

Pagājušajā ceturtdienā Jenny May devās uz salonu, lai izmēģinātu tur piedāvātos pakalpojumus. Skaistumkopšanas kūre sākās ar kosmetologa apmeklējumu, kas jaunajai dziedātājai bija īpašs piedzīvojums, jo tā bija viņas pirmā reize pie kosmetologa. Jenny May izmēģināja arī friziera un vizāžista pakalpojumus, kā arī baudīja īpašu manikīra procedūru - parafīna masku rokām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu