«Labvēlīgais Tips» jauno albumu prezentēs Dublinā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI/R.Traidās

Latvijas populārās mūzikas fenomens – grupa «Labvēlīgais Tips» - tradicionāli - 1. aprīlī prezentēs jaunu albumu un vienlaikus aizsāks pirmo solīdo koncertsēriju grupas pastāvēšanas vēsturē.

Zīmīgi, ka pirmie jauno albumu ieraudzīs mūsu tautieši Īrijā, kur Dublinas klubā «Temple Bar Music Centre», notiks grupas koncerts.

Albuma nosaukums ir gana raksturīgs grupai - «Naukšēnu disko» – un ietver jau dažas pasākumos un radiostacijās dzirdētas kompozīcijas (pagājušās vasaras supergrāvēju «Pīrādziņ, nāc ārā!», skumji romantisko «Mazās Kalnu ielas samurajs» vai kopražojumu ar Boyza II – «Aizlidot līdz»), kā arī plašākai publikai vēl neatskaņotus sacerējumus. Nav šaubu, ka tie, ieturēti tradicionāli nenopietni nopietnajā manierē, atradīs savu ceļu uz klausītāju sirdīm.

Latvijā pirmie ar jaunā albumu dziesmām tiks iepazīstināti Jelgavas klausītāji, pēc tam koncertsērija aizvīsies tālāk pa citām valsts pilsētām. Zīmīgi, ka Rīgā šīs turnejas laikā koncerta nemaz nebūšot. Grupas dalībnieki uzsver, ka tādējādi vēlas lauzt stereotipu, ka visi jaunumi sākotnēji skar galvaspilsētas un tikai tad pārējos Latvijas iedzīvotājus.

Patlaban zināmās Latvijas koncertsērijas pieturvietas:

7.04 Jelgavas kultūras nams, plkst. 19.00
16.04 Liepājas teātrs, plkst. 19.00
17.04 Ventspils kultūras nams «Jūras vārti», plkst. 16.00
21.04 Valmieras kultūras centrs, plkst. 19.00
29.04 Krustpils kultūras nams, plkst. 19.00

www.bilesuparadize.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu