«Aina» bez Ainas P.?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ainatv.com

Katrai lietai ir savs sākums un savas beigas. Tā beigas pienākušas TV3 šovam «Aina» jeb, precīzāk, tās vadītājai — psihoterapeitei Ainai Poišai. Viņa lēmusi likt punktu savai TV dīvas karjerai, atgriežoties atpakaļ pamatprofesijā...

Pieļauju, šobrīd, izlasot šīs rindas, daļā skatītāju no sirds augšup uz acīm trauc bēdu tērcītes: kā tad bez mūsu mīļās Ainas; tas jau vairs nebūs tas šovs; viņa tā nedrīkst ar mums izrīkoties utt. Bet fakts paliek fakts. Aina Poiša aiziet. Aiziet tā pati Aina, kurai, teju vai pirms divām TV sezonām sākot iekarot ekrāna dīvas statusu, nazīšus mugurā dūrām, sak, neprot stāringot, neprot intervēt, neprot sarunāties, kaitina viņas «tutināšana» un «kā tu jūties?». Re, ko laiks dara! Tagad, kad jau varam simtprocentīgi atzīt, ka līdztekus šova vadīšanai Poiša raidījuma laikā pieprot sava veida psihoterapijas seansiņu novadīt kā dalībnieku, tā skatītāju dvēseļu kārtības labad, mums viņas pietrūks...

Taču tukša vieta dabā nemēdz palikt. Tā nu 31. marta raidījuma izlaidumā, lai skatītāji pēc pāris dienām nejustos pagalam satraumēti, iecienīto šovu sākot skatīt citas vadītājas priekšnesumā, izlemts mums arī dot iespēju teikt savu vārdu jaunās vadītājas izvēlē. Šovā, kam tēma dota «Meklējam citu Ainu!», varēsim vērot jauno vadītāju atlasi un lemt par labāko no labākajām. Starp citu, lai nenāktos mainīt raidījuma vizuālo noformējumu, kā arī nosaukumu, uz atlasi ieradīsies kandidātes, kurām Ainas vārds šūpulī likts.

Tātad atvadas no Ainas Poišas šovā «Aina» notiks 31. martā TV3, lai gan patiesības labad jāteic, ka šā raidījuma izlaidums precīzāk iederētos 1. aprīļa ēterā. ;)

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu