«Ko es zinu par seksu?» Testa atbildes

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Knāķis

Šodien publicējam atbildes [s:12431] Vai saskaitījāt punktus?


Ja to summa pārsniedz 120 punktu, tad:


Jūs esat starp tiem laimīgajiem, kuriem mīlestība spēj dāvāt patiesi jaukus piedzīvojumus. Jūs mākat sniegt otram cilvēkam ne tikai vārdus, bet arī taustāmus jūtu pierādījumus. Pretim jūs, protams, cerat sagaidīt to pašu.

Harmonija itin visā — lūk, jūsu dzīves devīze! Ja vēl varat lepoties ar pacietības iemaņām, tad mācēsiet pat vislielāko neveikli padarīt par īstu seksa lietpratēju un tajā pat laikā romantisku mīlētāju. Jūsu interese par intīmo tuvību pašreizējā brīdī ir veselīga, un, cerams, tāda saglabāsies arī turpmākajos gados!


Ja punktu skaits svārstās starp 60— 120 punktiem:


Varat sevi dēvēt par mērenības pārstāvi. Protams, jūs varat mierināt sevi ar domu, ka tieši tāpat kā jūs dzīvo lielākā daļa cilvēku — pa reizei labi, bet biežāk — kā sanāk. Varbūt nenāktu par ļaunu, ja jūs sev pavaicātu — kāpēc intīmie pārdzīvojumi nav tie, kas jūsu dzīvē piešķir regulārus pozitīvus, stimulējošus impulsus? Un kurā brīdī jūsu interese par seksu ir atslābusi? Kāds cēlonis ir jūsu samierināšanās pozīcijai?

Iespējams, jūs savās domās auklējat kādu pasakai līdzīgu sižetu — sak», gan jau kaut kur ir tas cilvēks, ar kuru viss pats no sevis notiks tikai un vienīgi labi? Mostieties, sapurinieties un ieklausieties savā ķermenī, kas nebūt nemaz nav tik vecs, lai atteiktos no prieka un baudas!


Ja punktu skaits ir zem 60:

Jāsecina, ka kaut kas jūsu dzīvē ir nomiris vai varbūt lielajos salos sasalis… Intīmie pārdzīvojumi jums nešķiet intereses vērti. Vai tiešām jūsu otrā pusīte jums ir pilnīgi vienaldzīga, jebšu jūs domājat, ka pilnīgi pietiek ar to, ka dalāt ēdienu un apspriežat sadzīviskās problēmas? Iespējams, jūsu problēma ir daudz dziļāka un jūs pat sev baidāties to atzīt.

Vienīgais, ko var ieteikt, — saņemiet drosmi un beidzot atklāti izrunājaties ar savu partneri. Iespējams, jūs izlemsiet par labu kopīgai vizītei pie kāda speciālista.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu