<i>Detlef</i> – jauna dziesma, jauns sastāvs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: reklāmas foto

Jau vistuvākajā laikā radiostacijās sāks skanēt Detlefa un viņa grupas jaunā dziesma «So Cold», kas ir pirmais solis jaunā, šā gada rudenī paredzētā albuma virzienā. [s:12450]

Publikai «So Cold» pirmoreiz tika demonstrēta nesenajā Latvijas Mūzikas Ierakstu Gada Balvas ceremonijā, bet tās ieraksts tapis Oksfordā, Anglijā producenta Džordža Šillinga vadībā.

Dž. Šillingam ir bagāta pieredze britu mūzikas industrijā - kā inženieris, miksētājs un producētājs viņš strādājis «Primal Scream», «Bernards Batlers», «Blur», «Teenage Fanclub», «Gabriele», «Texas», «22-20s» u.c. ierakstiem. Savus iespaidus par latviešu mūziķiem un «So Cold» viņš raksturo šādi: «Detlef ir augsta līmeņa grupa un «So Cold» ir satriecoša dziesma ar spēcīgu un enerģijas pilnu piedziedājumu, kas dzen tirpas pār muguru. Beigu daļa ar ģitāras solo ir fantastiska kulminācija.»

Jāpiebilst, ka «So Cold» ir arī grupas jaunā sastāva debija – «Detlef» ģitārists tagad ir Kaspars Ansons, savukārt bungas spēlē Mareks Ameriks, kas pazīstams pēc projekta «Kuba».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu