Irbe «sausā» Austrijas finālā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: sport1.de

Vārtsarga Artūra Irbes pārstāvētā Zalcburgas «Red Bulls» izcīnījusi pirmo uzvaru Austrijas finālsērijā, ar 3:0 apspēlējot EC «Pasut» VSV.

Visi trīs vārti tika gūti otrajā periodā, kad Zalcburgas rindās precīzi bija Toresens, Lakošs un Artursons, bet nekļūdīgi vārtus sargāja Artūrs Irbe, kas atvairīja visus 20 pretinieku metienus.

Finālsērijā gan rezultāts joprojām Zalcburgai nelabvēlīgs — 1:2, jo iepriekšējās abās spēlēs ar 4:1 un 3:2 uzvarēja EC «Pasut» VSV. Nākamā finālsērijas spēle 28. martā.

Krievija

Krievijas superlīgas ceturtajā ceturtdaļfināla spēlē Toljati «Lada» savās mājās arī otro reizi ar 1:2 piekāpās Magņitogorskas «Metalurg». «Lada» sērijā līdz trim uzvarām zaudēja ar 1:3. Māris Jass šoreiz «Lada» sastāvā nopelnīja sešas soda minūtes.

Sezona «Lada» komandas galvenā trenera amatā beigusies arī nesen apstiprinātajam Latvijas izlases trenerim Pjotram Vorobjovam. Viņš tagad var doties uz Rīgu, lai pienācīgi sagatavotu Latvijas valstsvienību pasaules čempionātam.

Otro uzvaru Krievijas virslīgas ceturtdaļfināla sērijā izcīnījusi Vjačeslava Fanduļa pārstāvētā Čeļabinskas «Traktors», kas papildlaikā ar 2:1 uzvarēja Voskresenskas «Himik». Fanduļs un Kasjančuks rezultatīvi asistēja, kad Ciruļs guva pirmos vārtus. Rezultāts sērijā 2:0 Čeļabinskas labā.

Aļmetjevskas «Ņeftjaņik» ar Edgaru Masaļski vārtos spēles papildlaikā ar 1:2 zaudēja Habarovskas «Amur». Sērijā līdz trim uzvarām ar 2:0 vadībā ir «Amur».

Neveiksmīga spēle arī Nižņijnovgorodas «Torpedo», kas ar 2:3 papildlaikā zaudēja Maskavas «Kriļja Sovetov». Sērijā ar 2:0 vadībā ir «Kriļja Sovetov». Aleksandrs Ņiživijs «Torpedo» sastāvā rezultativitātes punktus neguva, bet Sergejs Naumovs bija rezervē.

Itālija

Itālijas A līgas čempionātā noslēgusies otrā spēļu kārta, kurā Bolcano «Foxes» nespēja nodrošināt sev vietu pusfinālā un pēdējā mačā ar 1:5 savās mājās zaudēja HC «Alleghe». Grigorijs Panteļejevs sezonas spēlē nopelnīja divas soda minūtes.

Savā grupā Bolcano ieņēma trešo vietu, bet Grigorijs Panteļejevs pavisam kopā Itālijā aizvadītajās septiņās spēlēs guva 12 (5+7) punktus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu