Pinka atklāj, ka lietojusi heroīnu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Popmūzikas dziedātāja Pinka atklāja, ka viņa savulaik lietojusi heroīnu, vēsta tabloīds «The Sun».

Pinka sāka lietot narkotikas 13 gadu vecumā, kad bija izšķīrušies viņas vecāki, bet 1995. gadā viņa kaitīgās vielas pārtrauca lietot.

«Heroīns ir šausmīga lieta. Esmu redzējusi, ko tas var izdarīt ar cilvēkiem, un tas nav labs skats. Es nekad nelietoju to tik intensīvi, lai man būtu nepieciešama ārstēšanās. Bet, ja tu runā par narkotikām — nosauc jebkuras, un es esmu tās lietojusi. Es apglabāju trīs draugus, kas nomira no narkotiku pārdozēšanas. Bet jūs jau zināt — uz priekšu un uz augšu,» sacīja Pinka.

Popzvaigzne izteicās arī par bēdīgi slaveno narkotiku lietotāju Pītu Dohertiju: «Izklausās, ka tas ir viņa izvēlētais ceļš, kā darboties rokenrolā. Tas ir skumji. Pēc manas pieredzes, cilvēki meklē ko citu. Attiecībās, narkotikās, visā. Dažreiz, kad tava dzīve ir pilna ar sāpēm, narkotikas palīdz tev aizbēgt — un tad tu nomirsti vai paliec slims. Tas nav labs stāvoklis, bet es to saprotu. Es ceru, ka viņš atradīs to, ko meklē.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu