Aina Poiša apprecējusies pēc 3 randiņiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ainatv.com

Žurnāla «Santa» aprīļa numurā psihoterapeite Aina Poiša stāsta, ka ar savu vīru uzņēmēju Gati apprecējusies pēc trim randiņiem.

Pirms nedaudz vairāk kā 20 gadiem Gatis Ainu esot sagaidījis lidostā, kad viņa atgriezusies no atpūtas Ziemeļkaukāzā. Pirms kāda laika kādā intervijā Gatis atklāja, ka pamanījis Ainu kādā konferencē, kurā viņa lasīja pārskatu. «Man uzreiz kaut kas iekņudējās krūšu rajonā. Un tad es sāku mērķtiecīgi izrādīt viņai savas simpātijas,» atceras Gatis. Tomēr Ainai Gatis īsti neesot paticis. Taču, kā zināms, dzīvē daudz kas mainās.

Lidostas tikšanās notika 20. maijā, trešajā randiņā abi gājuši uz kino, un pēc tam Gatis Ainu bildinājis. 25. jūlijā pāris apprecējies. Aina žurnālam «Santa» smaidot komentē: «Laikam filmas iespaidā bija sajucis prātā un lika to darīt arī man...»

Savulaik, sniedzot interviju «SestDienai» Aina par savu laulību izteicās: «No malas mēs noteikti neizskatāmies kā laimīgs pāris. Daudzi ir brīnījušies, kā mēs vispār turamies kopā. Bet es mūsu savienībā sajūtu kompensāciju. Viņš mani stabilizē, un es viņu iedvesmoju. Kādreiz tā ir daudz noturīgāka kombinācija, nekā ja mēs abi viens otru iedvesmotu, bet nebūtu neviena, kas stabilizē. Taču visu laiku tiek tērēts milzīgi daudz enerģijas, lai mēs noturētos kopā. Tas ir šausmīgs darbs, kas nav beidzies.»

Ģimenē ir izauguši divi bērni — meita Annija no Ainas Poišas pirmās laulības un abu kopīgais dēls Toms.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu