Šārona Stouna pārstājusi ēst, lai izskatītos mežonīgāka

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aktrise Šārona Stouna bija tā apņēmusies filmas «Pamatinstinkts» turpinājumā izskatīties «tieva un mežonīga», ka pārstājusi ēst un nobiedējusi savu ģimeni, draugus un filmas producentus, informē «contactmusic.com».

Filmas «Pamatinstinkts 2» veidotāji bija tā norūpējušies par aktrises ekstrēmajām svara zaudēšanas metodēm, ka pat vērsušies pie Stounas vecākiem, lai viņi pierunātu aktrisi beigt badoties.

«Es filmā gribēju būt dīvaini tieva, un producenti bija tā uztraukušies par mani, jo viņiem šķita, ka es izskatos šausmīgi. Viņi nesaprata, uz ko es tiecos, jo filmā gribēju tādu mirkli, kad es izskatos tik mežonīga, ka paliek baisi. Gribēju mirkli, kad es savā kleitā noliektos un jūs no aizmugures redzētu manas ribas, un izskatītos, ka mans personāžs Ketrīna Tremela gatavojas apēst savu medījumu,» skaidroja aktrise.

«Mēs nolēmām, ka mums vajadzīgs kostīms, kam mēs iešuvām visu lieko audumu — un turpinājām to iešūt. Es vienkārši pārstāju ēst, lai mēs varētu radīt to mirkli, un visi bija satraukti,» stāstīja Stouna. «Producenti nāca un runāja ar maniem vecākiem. Viņi teica: «Jums jāpiespiež viņa ēst. Vai mēs nevaram dabūt viņai šefpavāru? Kāpēc viņa neēd?»»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu