Ņiživijam piespēle sezonas pēdējā mačā Krievijā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Krievijas virslīgā Ņižņijnovgorodas «Torpedo» ceturtajā ceturtdaļfināla spēlē zaudēja Maskavas «Kriļja Sovetov» ar 1:2. Aleksandrs Ņiživijs šajā spēlē vienreiz rezultatīvi piespēlēja.

Krievija

Šajā spēlē visi vārti tika gūti pirmajā periodā. Vispirms vadībā izvirzījās «Kriļja Sovetov». Devītajā minūtē pēc Ņiživija un Šandurova piespēles vārtus guva Gorškovs un izlīdzināja rezultātu. 13. minūtē Pčeļakovs «Kriļa Sovetov» labā guva uzvaras vārtus.

Sergejs Naumovs Ņižņijnovgorodas «Torpedo» sastāvā palika rezervē. Sērijā (līdz trim uzvarām) «Torpedo» ar 1:3 zaudēja «Kriļja Sovetov».

Zviedrija

Zviedrijas Elitserien kvalifikācijas turnīrā par iekļūšanu Elites līgā atkal sekmīga spēle Aleksandra Semjonova pārstāvētajai Malmes IF «Redhawks», kas ar 4:1 pārliecinoši apspēlēja «Bofors» IK. Piektajā minūtē Aleksandrs Semjonovs rezultatīvi piespēlēja, kad Malme guva pirmos vārtus. Patlaban septiņās spēlēs «Redhawks» ir guvusi 15 punktus un turnīra tabulā ieņem otro vietu.

Austrija

Austrijas Erste Bank EHL finālā Artūra Irbes pārstāvētā komanda Zalcburgas EC «Red Bulls» ar 2:6 zaudēja EC «Pasut» VSV. Šobrīd fināla sērijā ar 3:2 (līdz četrām uzvarām) izvirzījusies EC «Pasut» VSV. Zalcburgas vārtos Artūrs Irbe atvairīja 21 no 27 pretinieku metieniem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu