Inteliģents vīrietis — par seksu. 1. saruna

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Knāķis

Artūrs ir inteliģents it visā — arī seksā. Artūra seksuālā pieredze ir veiksmīga, un viņš ir pārliecināts, ka pamats labām seksuālām attiecībām ir vienāda atbrīvotības pakāpe.

Vai piekrīti, ka sieviete, kas neapmierina vīrieti orāli, mūsdienās vairs nekotējas?

— Grūti spriest. Ja abiem tas ir vienlīdz nepieņemami, tad droši vien viss kārtībā. Problēmas sākas tad, ja vienam patīk, bet otram ne. Varbūt arī tas ir normāli, ka kādam orālais sekss var nepatikt, bet es gan uz to nebūtu gatavs. Taču vēl lielāka problēma, manuprāt, ir tad, ja vienam patīk, ka otrs viņu apmierina, taču pats viņš vai viņa to nedara. Tas, man liekas, jau ir negodīgi.

Vai nav tā, ka orālo seksu biežāk sniedz sievietes nekā vīrieši?

— Laikam jau tā ir. (Pasmaida.) Bet katrs gadījums ir individuāls. Jautājums ir, kāpēc viņi to nedara. Ir tādi mačo tipa vīrieši, kuriem šķiet — viņiem viss ir, viņi ir baigi krutie, un viņi var dabūt visas meitenes. Vai esi pamanījusi, ka vīriešiem ekskluzīvās mašīnās blakus kā likums sēž garkājaina blondīne?! Daudzos gadījumos tie ir tie mačo vīrieši. Viņi uztur sievieti, nosacīti pat nopērk, tāpēc arī viņiem ir tāds uzskats — es par visu maksāju, guļu ar tevi, un tev vēl kaut kas nepatīk? Tāda jau ir tā vienošanās. Tomēr abpusējs orālais sekss attiecībās ir normāla parādība.

Vai mūsdienās joprojām vīrietis dominē? Es domāju — arī seksā. Tagad tik daudz to runu par dzimumu vienlīdzību...

— Protams, ka vīrietis dominē. Dejā taču arī vīrietis vada sievieti. Un tad, ja vīrietis to dara ļoti labi un ja sieviete arī ļauj vadīt, es domāju, viņi no malas izskatās ļoti labi!

Mani ļoti interesē jautājums par pirmo reizi! Kā tev liekas, kam tā pirmā reize ir grūtāka — sievietei vai vīrietim?

— Pilnīgi noteikti — vīrietim. (Mēs sākam smieties, jo tas ir tipiski — sievietes apgalvo, ka sievietēm, bet vīriešiem liekas, ka tie ir viņi. Taču Artūram ir savs pamatojums.) Sievietei tas varētu būt vienīgi mazliet sāpīgi, savukārt vīrietim var nebūt erekcijas. Un tā ir diezgan pazemojoša situācija. Bez tam vīrietis pirmajā reizē tīri fizioloģiski var ļoti ātri beigt. Ja tagad tā atskatos no pašreizējā punkta, tie pirmie soļi ir bijuši ļoti interesanti. Vienu gan varu teikt: man nav bijusi slikta pieredze, un, ja ņemam vidējo, manas seksuālās attiecības ir mazliet virs vidējā... vismaz man gribētos tā domāt.

Vispār ne jau tā pati pirmā reize ir svarīgākā, bet tas posms, kad tev veidojas priekšstats, savs viedoklis, kā tam vajadzētu būt. Tā ir tā pirmā pieredze, kas ir izšķiroša, nevis tikai pirmā reize — gluži fiziski.

Sarunu turpināsim rīt. Ļoti gaidām vīriešu komentārus par šo sarunu!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu