Svarīgu uzvaru izcīna «Valmiera-Lāčplēša alus»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: bbl.net

Svarīgu uzvaru cīņā par iekļūšanu SEB Baltijas Basketbola līgas (BBL) «Final Six» turnīrā svētdien viesos izcīnīja Latvijas komanda «Valmiera-Lāčplēša alus», kas pagarinājumā ar 102:100 (30:21, 23:23, 20:21, 17:25, 12:10) pieveica Lietuvas klubu Klaipēdas «Neptunas».

Atkal lieliski mačā darbojās Valmieras komandas līderis Aksels Vairogs, kurš guva 33 punktus un izcīnīja desmit atlēkušās bumbas. Māris Gulbis uzvarētājiem guva 17 punktus un izcīnīja astoņas bumbas zem groziem.

«Neptunas» labā 23 punktus guva Vaidots Pečuks, 22 - Vaidots Pridoks, bet 21 - Letīss Viljamss.

«Valmiera-Lāčplēša alus» pirms pēdējās spēles ar Latvijas vicečempioniem «Barons»/LU SEB BBL kopvērtējumā saglabā sesto vietu. Valmieriešiem ir 17 uzvaras 31 spēlē.

Septīto vietu ar 16 uzvarām 30 mačos ieņem Lietuvas komanda «Nevežis», kam vēl jāspēlē ar igauņu klubu «Dalkia/Nybit» un Lietuvas vicečempioniem «Lietuvos Rytas».

Savukārt astotie ar 15 uzvarām 30 spēlēs ir vēl viens lietuviešu klubs «Sakalai». SEB BBL regulārajā čempionātā «Sakalai» vēl palikušas spēles ar igauņu klubu «Kalev/Cramo» un Lietuvas komandu Kauņas «Atletas».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu