Tikšanās ar Ainu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ainatv.com

TV3 sarunu šova «Aina» vadītāja Aina Poiša ar raidījuma veidotājiem dodas Latvijas tūrē.

Aina Poiša un sarunu šovs visdrīzāk nemaz nav atsevišķi jāpiesaka. Vai nu jūs regulāri skatāties šo raidījumu, vai piederat pie tiem, kam attieksme drīzāk negatīva, vai arī pie vienaldzīgajiem – tik un tā šī televīzijas zvaigzne pazīstama katram. Tamdēļ sarunu šova «Aina» veidotāji nolēmuši doties tūrē pa Latviju. Aina jau viesojusies trijos Latvijas nostūros – Talsos, Aucē, Aizkrauklē un Alūksnē, bet aprīlī un maijā gaidāmas vēl četras tikšanās – Smiltenē, Rēzeknē, Līvānos un Liepājas rajona Cīravā!

Raidījuma veidotāji uz tikšanos aicina jebkuru interesentu. Sarunu laikā būs iespējams uzzināt vairāk par šova veidošanas procesu, iepazīties ar radošo komandu. A. Poiša labprāt atbild uz jautājumiem ne vien par televīzijas aizkulisēm, bet arī uzklausa skatītāju problēmas un mēģina palīdzēt tās risināt. «Vēlamies nojaukt barjeru, ko radījis TV ekrāns,» stāsta šova producente Marta Zandersone. Kopā ar TV ļaudīm tūrē dodas arī Zane Dombrovska, kura nesen izdevusi debijas albumu «Taa es». Jaunās dziedātājas sievišķīgi romantiskais albums, šķiet, lieliski piemērots sarunu šova sirsnīgajai atmosfērai.

Otra tūres viešņa ir viena no spilgtākajām raidījuma dalībniecēm Inese Ziņģīte, kas tautā saukta par «dvieļu dāmu». Viņa izstrādājusi atveseļošanās un profilakses programmu, kas saistīta ar ikrīta ierīvēšanos ar parastu frotē dvieli. Tā kā pašai I. Ziņģītei izdevies šādi atveseļoties no gandrīz pilnīgas paralīzes, savas programmas tālākvēstīšanu pasaulei viņa uzskata gluži vai par savu misiju. Šova veidotāji gan atzīmē, ka I. Ziņģīte, iespējams, nepiedalīsies pilnīgi visās tikšanās reizēs.

«Tagadne ir vienīgais, no kā nekad nevari aizbēgt,» saka pati Aina Poiša. «Un arī nevajag, jo būt kopā vienā laikā un telpā ar cilvēkiem, kuriem ir interese, ir iedvesmojoši. Tad mēs varam doties pretī jaunai izpratnei un just vienotību, kas patiesībā ir cilvēkmīlestība.» Un, iespējams, tieši šī ir pati lielākā Ainas šova vērtība – patiesi dzīvesstāsti, kas iedvesmo.

Gaidiet «Ainas» šovu ciemos:

8. IV Smiltenē

30. IV Rēzeknē

6. V Līvānos

27. V Liepājas rajona Cīravā

Tūrē piedalās dziedātāja Zane Dombrovska un «dvieļu dāma» Inese Ziņģīte

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu