Irbe izcīna Austrijas sudrabu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Austrijas «Erste Bank» EHL sestajā finālspēlē EC «Pasut» VSV ar 3:2 pagarinājumā pārspēja Artūra Irbes pārstāvēto Zalcburgas EC «Red Bulls», uzvarot ar 4:2 sērijā un iegūstot zeltu.

Pēdējā sērijas spēlē ar Artūru Irbi vārtos Zalcburgas klubs vispirms mača 59. sekundē atklāja rezultātu, kad precīzs bija Martins Ulrihs, bet spēles 18. minūtē divreiz kapitulēja Artūrs Irbe, kad viņu pārspēja Kromps un Paintners, jau izvirzot vadībā EC «Pasut» VSV. Spēles vidū Linds prata rezultātu izlīdzināt — 2:2.

Spēles pamatlaiks noslēdzās neizšķirti, tomēr pagarinājuma 18. minūtē Bosketa precīzi mestā ripa ielidoja Irbes sargātajos vārtos un atnesa mājniekiem Austrijas čempionu titulu, bet Zalcburgas hokejistiem vajadzēja samierināties ar sudraba godalgām.

Krievija

Krievijas superlīgas pusfinālā vakar Kazaņas «Ak Bars» ar 5:1 pārspēja Jaroslavļas «Lokomativ», bet Magņitogorskas «Metalurg» ar 4:3 spēles beigās prata pārspēt Omskas «Avangard». Magņitogorskas un Omskas klubu divcīņā sērijā rezultāts kļuvis 1:1, toties «Ak Bars» ir vadībā ar 1:0.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu