Latvijas U-18 hokeja izlase sagrauj Japānu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ZZ1

Latvijas U-18 hokeja izlase pirmdien Rīgā pasaules čempionāta pirmās divīzijas B grupas turnīra otrajā spēlē ar 6:1 (0:1, 2:0, 4:0) sagrāva Japānas vienaudžus.

Latvijas izlase vienīgos vārtus zaudēja jau spēles trešajā minūtē. Taču otrajā periodā Latvijas jaunie hokejisti guva divus vārtus un izvirzījās vadībā, bet pēdējā trešdaļā vēl četras reizes pārspēja pretinieku vārtsargu un izcīnīja pārliecinošu uzvaru.

Otrās trešdaļas 43.sekundē Artūrs Ozoliņš izlīdzināja rezultātu, bet deviņas sekundes pirms perioda beigām Mārtiņš Skuška panāca 2:1 Latvijas labā. Trešajā periodā Latvijas labā divus vārtus guva Andris Džeriņš, bet pa vieniem - Kaspars Daugaviņš un Mārcis Zembergs.

B grupas turnīrā Rīgā par vienīgo ceļazīmi uz pasaules čempionāta augstāko divīziju cīnās Latvijas, Dānijas, Japānas, Korejas, Polijas un Ukrainas U-18 valstsvienības.

Jau ziņots, ka svētdien turnīra pirmajā dienā Latvija ar 1:0 uzvarēja Poliju, Japāna ar 8:1 sagrāva Ukrainu, bet Dānija ar 3:1 pieveica Koreju.

Trešdien Latvijas jaunie hokejisti tiksies ar Ukrainu, 6.aprīlī - Koreju, bet pēdējā mačā 8.aprīlī - ar Dāniju.

Latvijas U-18 izlases sastāvs: vārtsargi - Artūrs Dzelzs, Dainis Vasiļjevs; aizsargi - Oskars Cibuļskis, Arturs Kulda, Krišs Grundmanis, Edgars Apelis, Rihards Dombrovskis, Vladislavs Balakuns, Mārtiņš Gipters, Ričards Birziņš; uzbrucēji - Gatis Gricinskis, Andris Džeriņš, Artūrs Ozoliņš, Kaspars Daugaviņš, Mārtiņš Skuška, Mārcis Zembergs, Roberts Jekimovs, Sergejs Daņilovs, Jānis Straupe, Roberts Bukarts, Edgars Lipsbergs, Jānis Ozoliņš.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu