Šlesers sievai uzdāvinājis dzīvokli

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Žurnāls «Privātā Dzīve» apkopojis interesantākās līdz 31. martam iesniegtās amatpersonu deklarācijas.

Spriežot pēc deklarācijām, Ainārs Šlesers ir viens no turīgākajiem deputātiem — viņa uzkrājumi bezskaidrā naudā ir 4 269 376 eiro, 187 955 ASV dolāri, 250 000 latu, savukārt skaidrā naudā deputātam ir iekrājušies 5000 eiro, 50 000 latu un 150 000 ASV dolāru.

«Privātā Dzīve» raksta, ka pērn no vīra kā dāvinājumu deputāte Inese Šlesere saņēmusi dzīvokli, precīzāk — divus vienā apvienotus dzīvokļus Rīgā. Žurnālam Šlesers paskaidrojis: tā kā viņiem nav noslēgts laulības līgums, pāris izlēmis, ka māja, ko plāno celt Jūrmalā, būs uz Aināra, savukārt dzīvoklis — uz Ineses vārda. Dzīvokli abi esot iegādājušies kopīgi.

Vēl Šlesers sievai dāvinājis 14 850 latu zemes iegādei Krāslavas rajonā, raksta «Privātā Dzīve».

Arī citu amatpersonu deklarācijās tiek uzrādīti dažādi darījumi ar nekustamo īpašumu. Piemēram, Vilis Krištopāns iemaksājis 269 890 ASV dolāru par īpašumu Floridā, deputāts Vladimirs Buzajevs par 24 529 latiem Rīgā iegādājies dzīvokli dēlam, savukārt Guntis Bērziņš pērn pārdevis māju Londonā un iegādājies dzīvokli Rīgā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu