Šodienas redaktors:
Marina Latiševa
Iesūti ziņu!

Āboli ar drumstalām un Mascarpone sieru

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Raksta foto
Foto: Inga Kundziņa

Aizņemtiem ļaudīm piedāvājam ātri pagatavojamu desertu.

Nepieciešams:

4 āboli,

kārbiņa (200 g) «Mascarpone» siera,

2 ēdamkarotes sviesta,

1 – 2 ēdamkarotes cukura,

maltais kanēlis pēc garšas.

Drumstalām:

50 g cukura,

50 g sviesta,

50 g miltu.

Dekorēšanai:

pūdercukurs,

augļi.

Pagatavošana:

Ābolus nomizo, izņem serdi un sagriež nelielos gabaliņos. Liek uz pannas izkausētā sviestā, pārkaisa ar cukuru, kanēli un maisot karsē, līdz āboli mīksti.

Drumstalām paredzētos produktus saberž.

Cepešpannā liek ābolu masu, uz tās Mascarpone sieru un pārkaisa ar drumstalām.

Cep sakarsētā cepeškrāsnī (180 – 200 °C) 10 – 15 minūtes.

Pasniedz, pārkaisītus ar pūdercukuru un rotātus ar augļu gabaliņiem.

Komentāri
Nepalaid garām
Uz augšu