Gunārs Kalniņš pabijis Nepālā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI/G.Dieziņš

Dziedātājs Gunārs Kalniņš ne tikai sagatavojis Lieldienu programmu gospeļkorim, bet... pabijis arī eksotiskajā zemē Nepālā.

«Pievienojos draugu kompānijai un izmantoju izdevību aizbraukt uz Nepālu,» skaidro Gunārs. «Piepildīju savu sapni, kuru biju ierakstījis dienasgrāmatā pirms astoņiem gadiem – pavizinājos ar ziloni!» Kalniņš dzīvojis diezgan jaukā viesnīcā, kurā vienīgi ik pēc piecām stundām pazudusi elektrība, taču tā Nepālā esot normāla parādība. «Vienīgi bija jāizdomā, kas ir svarīgāk – vispirms uzlādēt telefonu, video vai foto kameru.»

Gunārs par ceļojumu ir sajūsmā, bet vairāk par eksotisko vidi pārsteiguši tieši vietējie cilvēki, kuri ir nabadzīgi, bet ārkārtīgi sirsnīgi. «Viņi ir tik atsaucīgi, nesavtīgi un visādi citādi kolosāli. Nekad nebūtu domājis, ka atradīšu savas mājas Nepālā,» saka Kalniņš un smej, ka Latvijā tagad drīzāk jūtas kā ciemos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu