«Ventspils» uzvar BBL spēlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: bbl.net

Uzvaru SEB Baltijas basketbola līgas (BBL) regulārā čempionāta priekšpēdējā spēlē trešdien izcīnīja Latvijas čempionvienība «Ventspils», kas viesos ar 84:65 (18:20, 27:11, 27:16, 12:18) pārspēja igauņu klubu «Kalev/Cramo».

Ventspilniekiem labākais bija lietuvietis Marus Petravičs, kas guva 18 punktus un izcīnīja desmit atlēkušās bumbas. Par 13 punktiem Latvijas čempioniem guva Rašīds Brokenbro, Enrike Klemonss un Terenss Tomass, kura kontā arī 11 atlēkušās bumbas.

Igaunijas komandas labā 11 punktus guva Gerts Dorbeks.

«Kalev/Cramo» līdz ar to zaudējusi pat teorētiskas iespējas kvalificēties SEB BBL «Final Six» turnīram. Igaunijas klubs tagad ar 15 uzvarām 31 spēlē SEB BBL kopvērtējumā ieņem devīto vietu.

Ventspilnieki ar 24 uzvarām 31 mačā SEB BBL kopvērtējumā ir trešie un jau ir garantējuši dalību SEB BBL «Final Six» turnīrā.

Jau zināmi pieci no sešiem «Final Six» dalībniekiem, bet uz pēdējo ceļazīmi pretendē «Valmiera/Lāčplēša alus», kā arī divas Lietuvas komandas «Nevežis» un «Sakalai».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu