Eminems jau otro reizi šķiras no savas pirmās sievas

LETA/AFP
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Amerikāņu repa zvaigzne Eminems pieprasījis šķiršanos no savas sievas Kimas Metersas nepilnus trīs mēnešus pēc otrajām laulībām ar viņu, trešdien paziņoja mūziķa pārstāvis.

Pāris, kura vētrainās attiecības atspoguļojas arī lielā daļā Eminema mūzikas, otro reizi apprecējās šā gada 14. janvārī.

Eminema pārstāvis apstiprināja atkārtoto šķiršanos, taču sīkāku informāciju nesniedza.

33 gadus vecais Eminems, īstajā vārdā Maršals Meterss, un 31 gadu vecā Kimberlija ir pazīstami kopš vidusskolas. 1995. gadā nāca pasaulē viņu meita Heilija Džeida, un pāris 1999. gadā pirmo reizi apprecējās, taču pēc diviem gadiem izšķīrās. Pēc pirmās šķiršanās viņi aizrautīgi tiesājās par aizbildniecības tiesībām pār meitu, taču 2004. gadā atkal lēnām satuvinājās, kam sekoja viņu otrās laulības.

Eminems kopš 1999. gada ir izdevis deviņus albumus, kas pārdoti 60 miljonos eksemplāru visā pasaulē. Lai gan daudzas dziesmas tiek kritizētas par rupjību, viņam joprojām ir ļoti daudz sekotāju visā pasaulē.

Reperis nesen atcēla vairākus Eiropas turnejas koncertus, jo ārstējās no miega zāļu atkarības, cenšoties atgūties, «pirms tas kļūst nekontrolējami».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu