«Aina» pajokoja

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ainatv.com

«Atpūtas.tv» iesaistīšanās 1. aprīļa jokus dzenošajā sarunu šova «Aina» izlaidumā, kas bija skatāms 31. martā un kurā it kā tika meklēta jauna vadītāja, jo līdzšinēja – tā, kurai Poišas uzvārds – grasās TV dīvas darbam likt punktu, izraisīja plašu rezonansi. Pat skaļāku nekā pats šova izlaidums.

Nepajokam satraucās Ainas P. fanu klubs, arī interneta portālos, kur «atpūtas.tv» materiāls tika pārpublicēts, komentāri bira simtos. Ļaudis apsprieda «Ainas» šovu, daļa izsakot nožēlu par Poišas aiziešanu, daļa indīgas paldiesdievam replikas dzina. Un tikai retais pievērsa uzmanību materiāla ««Aina» bez Ainas P.» pēdējam teikumam: «Tātad atvadas no Ainas Poišas šovā «Aina» notiks 31. martā TV3, lai gan patiesības labad jāteic, ka šā raidījuma izlaidums precīzāk iederētos 1. aprīļa ēterā...»

To, cik veiksmīgi vai neveiksmīgi pašā šovā tik izspēlēts joks ar Ainas aiziešanu, šoreiz «atpūta.tv» nevērtēs. (Spriežot pēc interneta portālos izteiktajiem vērtējumiem, nevienas pašmāju TV kompānijas 1. aprīļa specveltījumi vai «ierindas» raidījumos izspēlētās «muļķa laišanas» skatītājiem īpaši pie sirds nav gājušas.) Lielākais ieguvums no 1. aprīļa joka «Ainas» šovā rodams apstāklī, ka skatītāji beidzot apzināti formulēja savu viedokli par raidījuma plusiem un mīnusiem, nospoguļojoties paši sava pašnovērtējuma saules staros...

Bet «atpūta.tv» TV3 šova «Aina» skatītājiem, kurus veiksmīgi – neveiksmīgi aprīļa noskaņās iznesām cauri, kādu skumjāku mirkli sarūpējot, kompensācijai darām zināmas priecīgākas vēstis.

Pirmkārt, drīzumā varētu būt skatāms sarunu šovs, kurā piedalīsies Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga. Nav noslēpums, ka prezidenti vēlas intervēt daudzi žurnālisti kā no Latvijas, tā pasaules, un vairākkārt par šo iespēju interesējušies arī «Ainas» veidotāji, līdz saņēmuši jāvārdu. Plānots, ka raidījumā Vaira Vīķe-Freiberga runās par sieviešu lomu politikā, īpaši akcentējot Latvijas situāciju. Pēc prezidentes domām, «Ainas» šovs dos iespēju par sieviešu lomu politikā uzrunāt plašāku sabiedrību.

Otra priecējošā vēsts ir taustāmāka, proti, šova veidotāji ar savu Ainu P. priekšgalā ne tikai uzņem viesus studijā, bet arī paši dodas viesos pie saviem skatītājiem visā Latvijā. Un šo tikšanos laikā klātesošajiem dodot ne tikai iespēju iztaujāt radošo komandu par darbu, bet no psihoterapeites Poišas saņemt arī kādu praktiskākas dabas palīdzībiņu.

Tāpēc, ja esat Smiltenes puses iedzīvotāji, «Ainu» ciemos gaidiet 8., rēzeknieši – 30. aprīlī, bet līvānieši – 6., kamēr liepājnieki – 27. maijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu