«Attiecību klimata kontrole». Testa atbildes

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA - AFI

Vakar publicējām testu «Attiecību klimata kontrole».

testa <u><font color="#800080">«Attiecību klimata kontrole» </font></u>rezultātus.


0–10 punktu.
Varat uzskatīt, ka jums ir neticami laimējies! Jūsu otrā pusīte nav tālu no ideāla, un mikroklimats jūsu attiecībās ir viscaur labvēlīgs. Jūs vēl pēc kaut kā ilgojaties? Arī labi. Tās attiecības, kurās vairs neviens neko nevēlas, kļūst pārāk vienmuļas.

11–14 punktu.
Jūsu otrā pusīte ir apveltīta ar saprātu, arī intuitīvās izpausmes viņam(-ai) nav svešas. Iespējams, tieši jūsu otrās pusītes labdabīgās reakcijas nodrošina veselīgu mikrovidi un veicina savstarpējo attiecību izaugsmi.

15–19 punktu.
Droši vien paralēli citiem secinājumiem jūs šobrīd, bet iespējams, jau krietni agrāk, esat bijis spiests atzīt — otrā pusīte bieži nav labā garastāvoklī. Faktiski tas, kā nereti rīkojas jūsu partneris(-e), liecina par cilvēka nomāktību, pat depresiju. Paanalizējiet, vai jūsu rīcība neveicina šādu stāvokli!

20–24 punkti.
Mikroklimatu jūsu attiecībās nekādi nevar dēvēt par labvēlīgu. Tikai retumis starp jums nezibeņo. Iespējams, pie vainas ir jūsu otrās pusītes raksturs vai sliktā iedzimtība. Šādos gadījumos gan vēl mēdz arī runāt par vispārēju raksturu nesaderību. Ja esat jau apmeklējuši astrologu, kas cēloņus nesaderībai tā arī tomēr nav atradis zvaigznēs, jums vēl ir cerība — sēdieties pie apaļā galda un miermīlīgi apspriediet visas ģimenes mikroklimata uzlabošanas iespējas.

25–30 punktu.
Esiet atklāti un atzīstiet, ka esat stipri kļūdījies otrās pusītes izvēlē. Bet varbūt tieši vispārējā ģimenes atmosfēra ir tā, kas jūsu partneri padarījusi jums tik kaitinošu? Tomēr reizēm mikroklimatu mainīt izrādās vienkāršāk nekā noņemties ar jauna dzīvesbiedra meklēšanu. Ziniet, tomēr tādi izdevumi un emocionālie patēriņi… Tā ka, ja līdz šim vēl neesat pašķīrušies, tad, apgūstot dažas psiholoģiskas gudrības speciālistu vadībā, iespējams, jums izdosies klimatu attiecībās krietni vien uzlabot.

P. S.

Jums var likties, ka tests ir pārāk vienkāršs un krietni vien vērsts uz visādiem sīkumiem. Jā, tas satur humora elementus un atspoguļo sadzīves sīkumus. Bet katrā jokā ir daļa nopietnības, un katrs sīkums ir daļa no veselā. Ja mūs sāk kaitināt otrās pusītes rīcība un paradumi, kuri pirms laika šķita pieņemami vai pat patīkami, ar skubu jāsāk partnerattiecību klimata uzlabošanas darbi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu