«Valmiera-Lāčplēša alus» neiekļūst BBL «Final Six»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: bbl.net

SEB Baltijas Basketbola līgas (BBL) «Final Six» turnīrā nav izdevies iekļūt Latvijas komandai «Valmiera-Lāčplēša alus», jo svētdien regulārā čempionāta pēdējā mačā viņu sīvākie konkurenti Lietuvas klubs «Sakalai» ar 92:62 (21:17, 32:14, 21:18, 18;13) sagrāva Kauņas «Atletas».

Līdz ar to pēdējo - sesto - ceļazīmi uz SEB BBL «Final Six» turnīru ieguva «Sakalai».

Vēl finālturnīrā, kas nākamās nedēļas nogalē notiks Tallinā, spēlēs Ainara Bagatska trenētie Lietuvas čempioni Kauņas «Žalgiris», Sanda Buškevica un Roberta Štelmahera pārstāvētie Lietuvas vicečempioni «Lietuvos Rytas», abi Latvijas spēcīgākie klubi «Ventspils» un «Barons»/LU, kā arī vēl viena lietuviešu vienība «Šiauliai».

SEB BBL regulārā čempionāta uzvarētāji «Lietuvos Rytas» un otra spēcīgākā komanda «Žalgiris» jau ir nodrošinājušas vietas SEB BBL pusfinālā. Savukārt ceturtdaļfinālā 14.aprīlī «Ventspils» tiksies ar «Sakalai», bet «Barons»/LU spēlēs ar «Šiauliai».

15.aprīlī notiks pusfināla spēles, bet SEB BBL jaunie čempioni būs zināmi 16.aprīlī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu